Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZET Marek Zrobek Czeladź OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Ktoś zna ten warsztat samochodowy ? Proszę o opinie. Oczywiscie tych , którzy korzystali z usług.

Gość gość
Mój mąż nigdy na nich nie narzekał, więc sądzę że są godni zaufania ;)

Gość gość
W Czeladzi nie ma lepszego warsztatu samochodowego. Bez partactwa.

Gość gość
ja się cieszę, że są terminowi, bo w dzisiejszych czasach jest to bardzo duży atut

Gość gość
faktycznie warsztat samochodowy godny polecenia :) konkretna obsługa, indywidualne podejście do klienta naprawy na czas

Gość gość
super warsztat samochodowy!!! oddałam im samochód do naprawy, a na drugi dzień miałam do odbioru ;) jestem mega zadowolona

Gość gość
gdzie dokładnie znajduje sie ten warsztat samochodowy???

Gość gość
ul. Rzemieślnicza 1 w Czeladzi :) wiesz gdzie jest ta ulica?

Gość gość
tak wiem, wielkie dzięki :) już byłem w ich warsztacie, bardzo miła obsługa, panowie udzielili mi paru cennych wskazówek

Gość gość
konkretna działalność, kompleksowa obsługa od A do Z w dobrej cenie u nich można praktycznie wszystko załatwić, co związane z samochodem, czy to przegląd, czy wymiana części, czy konkretna naprawa, dlatego do nich jeżdżę

Gość gość
dokładnie, zgadzam się, posiadają nowoczesne zaplecze technologiczne, do tego maja dobrych mechaników,nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba bez problemu potrafią przywrócić samochodom sprawność polecam

Gość gość
profesjonalne podejście do klienta, nigdy nie miałem rzetelnego mechanika obok siebie, jednak teraz mam serwis Zet, to świetny warsztat samochodowy , w którym można liczyć na zaangazowanie ze strony fachowców

Gość gość
ktoś wie czy wymieniają tutaj rozrząd? szukam warsztatu w Czeladzi, który zrobiłby to naprawdę fachowo i niedrogo, do tego pytanie... czy oni sami zamawiają częsci, czy klient musi się tym zająć? jak to wygląda z czasem oczekiwania? długo się czeka? mam na myśli oczywiście wymianę rozrządu, o którą pytam ;)

Gość gość
nie miałem okazji wymieniać jeszcze rozrządu w swojej Madzi, ale z tego co wiem, to wykonują wszelkie usługi motoryzacyjne, również wymianę rozrządu, chyba że coś się zmieniło, ale wątpię mimo wszystko bierz pod uwagę to , że na wymianę rozrządu składa się wiele czynników , które mają wpływ na ostateczną cenę i robocizna tez kosztuje

Gość gość
witam, ile kosztuje wymiana oleju wraz z filtrami? ktoś wie? czy długo się czeka na wymianę? no i czy wymieniają opony? już czas na wymianę opon,a ja nadal jeżdżę na zimówkach W Czeladzi mieszkam od niedawna, dlatego pytam, pozdro

Gość gość
podjedź to się wszyskiego dowiesz;p albo chociaż zadzwoń, jak nie masz czasu podjeżdżać i będzesz wszystko wiedzał wymiana oleju z filtrami raczej w takiej cenie jak w innych warsztatach samochodowych w sumie dawno nie byłem na wymianie oleju, więc na wakacje muszę zrobić opony wymieniają ;) na letnie już czas ;)

Gość gość
powiedzcie mi, co może mi stukać w lewym przednim kole w czasie jazdy? czy to amortyzatory ?

Gość gość
myślę, że to łączniki drążka stabilizatora, gdyby to były amortyzatory, to samochód by poskakiwał i nie był sztywno przy ziemi, więc moim zdaniem to łączniki,ale podjedź i się dokładnie dowiedz

Gość gość
dokładnie, potwierdzam, na pewno tą łączniki miałem ostatnio podobny problem w swoim Hyundaiu tak mnie to wkurzało, że masakra, ale w Zet mi to wymienili w dwie godziny choć powiem wam, ze co do nich jadę do mają ręce pełne roboty

Gość gość
jestem pozytywnie zaskoczony tym serwisem samochodowym od lat jeździłem do kogoś zupełnie innego, ale wyraźnie przepłacałem teraz w serwisie Zet nie przepłacam i mogę liczyć na równie miłą obsługę super

Gość gość
regularnie diagnozuję samochód w tym serwisie i robię przegląd nigdy nie miałem z nimi na pieńku dobrze organizują sobie pracę potrafią podejść do klienta indywidualnie i konkretnie z zaangażowaniem i pasją oby tak dalej!

Gość gość
polecam! Szybka, profesjonalna obsługa tego właśnie szukałem i tego potrzebuję jako wymagający klient serwis Zet jako jedyny w Czeladzi działa naprawdę solidnie!

Gość gość
znają sie na samochodach, maja profesjonalny warsztat, dobry sprzęt i szósty zmysł, dzięki któremu wiedzą co naprawić, by zniwelować usterkę

Gość gość
zgadzam sie w moim przypadku jako jedyni wychwycili problem z obrotami, a właściwie jego przyczynę

Gość gość
bo mają dobry sprzęt i znają sie na motoryzacji jak mało kto wiem to z własnego doświadczenia

Gość gość
witam, mam problem nie świecą mi światła cofania żarówki są dobre- sprawdzałem co powinienem sprawdzić w dalszej kolejności?

Gość gość
Widzę że ludzie z regionu, jeśli chodzi o mechaników to przestrzegam przed gnojami z Grodźca, warsztat na Barlickiego na zakrętach, kasują za firmowe części a wkładają najtańsze chińskie badziewie.

Gość gość
można tu zrobić przegląd?

Gość gość
pewnie, że można! :)