Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stare meble

Polecane posty

Gość gość

A ja lubie odnawiac stare meble,zbijac meble z palet,malowac sciany i jest super. Ktos tez to lubi?

Gość gość
stare meble przeważnie są z okleiny

Gość gość
lubie wulgarne wersalki

Gość gość
Stare meble drewniane okleinie mowimy nie

Gość gość
to są stare meble!!! www.meblealek.pl

Gość gość
W zeszłym roku zdrapałam się u mojej babci na strych i znalazłam tam 4 piekne stylowe krzesła ale siedzisko pozostawiało wiele do życzenia. Postanowiłam je odnowić bo były piękne. Kupiłam trochę skóry tapicerskiej w http://mtk.com.pl/ + włóknina tapicerska. Pieknie zdobią teraz mój salon.

Gość małostkowa
ja uwielbiam! i odnawiać stare, znalezione na śmietniku czy na "wystawce" pod blokiem i robić coś zupełnie nowego :) w zasadzie w naszym domu kupnych mebli już nie ma, nawet w kuchni mamy piękny, stary kredens :D teraz nas naszło, żeby na nowy sezon zrobić taką ławkę do ogrodu http://www.vidaron.pl/poradnik/zrob-to-sam-lawka-do-ogrodu wygląda przepięknie, już ją widzę pod naszym dębem :D tylko chyba trzeba będzie zadaszenie zrobić jakieś

Gość gość
Ja zadbałam o nowe obicia do moich foteli i kanapy, wyglądają teraz nieziemsko - jak nowiutkie! Do tego pomalowałam na nowy kolor elementy drewniane i wnętrze pomieszczenia wygląda dzięki temu na odświeżone i to za jak mały koszt : ) Jeśli ktoś chce pójść w moje ślady, polecam www.hurtowniatkaninbaranow.pl bardzo dobre tkaniny obiciowe

Gość gość
Też robiłam właśnie w ten sposób! Najlepsze materiały dostałam właśnie u www.hurtowniatkaninbaranow.pl i nigdzie indziej choćby równie dobrej jakości, nie znalazłam, wiec polecam najmocniej:)

Gość wesoły typ
Najlepszym sposobem na podanie drugiego życia naszym meblom jest nic innego jak ich ponowne obicie ; www.magab.pl oferuje taką możliwość poprzez szeroki wachlarz różnego rodzaju materiałów do wyboru. Poleciłem to ostatnio teściowej, dzięki czemu jej salon wygląda niewiarygodnie świeżo.

Gość gość
Ja też bardzo lubię ! Od jakiegoś czasu sprawia mi to ogromną radochę. Kluczem do sukcesu jest zaopatrzenie się w odpowiednie akcesoria, dzięki którym nasze meble otrzymają drugie życie. http://www.stawik.pl/ posiadają idealne produkty, które sprawdzają się przy renowacji.

Mogę z czystym sumieniem polecić firmę www.POLANOMEBLE.PL Meble są naprawdę świetniej jakości i do tego w rozsądnej cenie !