Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwolnili mnie z pracy, a mam skierowanie do larynogloga..

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś orientuje się jakie są terminy do laryngologa?? Mam pilne skierowanie na badania migdałów, bo co jakiś czas mam z nimi problemy, anginy itp, teraz też jestem chora i na antybiotyku, ale nie przechodzi. Wczoraj dostalam wypowiedzenie z pracy, mam je do 13 lutego... czy zdąże jeszcze skorzystać z usług nfz?? Kiedy gaśnie ubezpiecznie? Wraz z wygasnieciem umowy czy jak?? Czy ktos wie jakie są terminy?? :(

Gość gość
zamisat siedziec i jeczec jak najszybciej zapisz sie na wizyte,

Gość gość
Chyba jeszcze miesiąc po zwolnieniu możesz korzystać z nfz

Gość gość
Jade dzis do poradni, ale nie wiem czy beda odpowiednie terminy, nigdy u laryngologa nie bylam, a teraz jak na zlosc musze.

Gość gość
kotku po wypowiedzeniu zapisz się do urzędu pracy dostaniesz kuroniówkę i ubezpieczenie więc się nie martw

Gość gość
A co jesli mąż pracuje na etat, ma umowe na czas nieokreslony, jest mozliwosc bym się podpiela pod jego ubezpieczenie ? Jestem calkowicie zielona w tym temacie...

Jak Ja miałam probemy z kolanem leczyłam się w ArtroCenter w Poznaniu dość dobry kawałek czasu też zostałam zwolniona z pracy , zupełnie bezzasadnie . Ale zdrowie odzyskałam dzięki dr. Krawczukowi Piotrowi

Gość gość
Pracowałam jako kelnerka, w marcu minał by rok... Miałam pensje większą niż pensja minimalna.