Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spodnie dresowe do przedszkola, na co dzien

Polecane posty

Gość gość

czy wypada tak posylac chlopcow do przedszkola ? w kazdych spodniachmaja co chwile dziure na kolanie

Gość gość
Pewnie że tak, nie wiem dlaczego w ogole masz wątpliwości :P

Gość gość
tak, wypada

Gość gość
nie, no jak tak możesz! tylko spodnie od garnituru!

Gość gość
No nie wiem, widzę że inne dzieci chodzą w dżinsach

Gość gość
ja mojemu synkowi kupiłam kilka par joggersów z zary w zeszłym sezonie,są świetne.modne, wygladają ciekawie nie jak zwykłe jeansy

Gość gość
zwykłe dresy miało być ;)

Gość gość
a myślisz, że dzieciom w tych dżinsach wygodne, kiedy tarzają się w przedszkolu po podłodze? nie jestem przeciwniczką dżinsów, ale żeby pytać czy dziecko może chodzić do przedszkola w dresach? no trochę to niepoważne

Gość gość
dla jednych matek liczy sie ,,dizajn'',a dla innych wygoda dziecka. bawiąc sie na dywanie,na kolanach,budując z klocków,czy po prostu będąc w ruchu ,w czym byłoby ci wygodniej? pomijam fakt zakładania ,,dżinsików'' bobasom :o

Gość gość
http://www.zara.com/pl/pl/kolekcja-ss16/ch%C5%82opiec-|-4-14-lat/spodnie/spodnie-z-tkaniny-dresowej-z-%C5%82atami-na-kolanach-c358101p3185749.html mój synek nosi tego typu spodnie unikam tradycyjnych nudnych dresów,tylko w zeszłym sezonie były ciekawsze wzory

Gość gość
To też macie problemy :/ Dziecku powinno być wygodnie. Matki ubierają w dżinsy, bo widzą, że inne tak robią. Zobaczysz, ze jak zalożyć dziecku dresy to inne dzieci też zaczną tak chodzić ubrane.

Gość gość
Tak na zajecia sportowe. Jest tyle innych spodni na inne okazje.

Gość gość
Tak jak najbardziej moj nie chcial innych Bo mowil ze twarde teraz jest starszy I mu bez roznicy. U nas byla w przedszkolu kiedys taka sytuacja ze dziecko zdjelo jensy Bo stwierdzilo ze mu nie wygodnie a byl z tego chlopca niezly grubasek a mamuska dla szpanu jensy I jensy.

Gość gość
co to: "jensy"?

Gość gość
Raczej spodnie dresowe albo miekki e struksy zakładam synkowi do przedszlola,dzinsy to raczej to do wyjscia( uznaje tylko ciemne bo mąz takie nosi).Dziecku musi byc wygodnie gdy sie bawi

Gość gość
rany jaki temat, a tobie na rowerze w spódniczce mini byłoby wygodnie ? dziecku ma być wygodnie !!!

Gość gość
Mój syn chodzi do zerówki, a jego podstawowym ubiorem są dresy i bluzki z długim bądź krótkim rękawem i na to rozsuwana bluza. Nie przyglądam się, jak są ubrane inne dzieci. Jestem pewna, że synowi jestwygodnie, a teraz spodnie dresowe mają tak ciekawe wzory i kolory, że i wygląda też modnie.

Gość gość
czyli spodnie dresowe dla dziecka mogą być nudne i nienudne - no takie cuda to tylko na kafeterii :D ja mam córki, ale widzę, że wszyscy chłopcy w przedszkolu noszą spodnie dresowe