Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóźcie

Polecane posty

Gość gość

Trochę dziwnie mi pisać na forum dla kobiet, ale chodzi o kobietę, to chyba tylko kobiety mogą mi pomóc. Otóż poznałem z miesiąc temu świetna dziewczynę, tzn znaliśmy się wcześniej z czasów szkolnych (kojarzylismy sie), później Jej rodzice kupili dom obok mojego, ale jakoś nie było okazji zagadać poza tym miała chłopaka. Napisałem do Niej tak z ciekawości co u niej bez żadnych podtekstów i długo rozmawialiśmy i umówiliśmy się w święta na spacer, było Bosko! Oczywiście do niczego nie doszło, traktowałem ja jak koleżankę. Ale po spotkaniu zaczęliśmy pisać coraz częściej, w rodzinnym mieście widzieliśmy się jeszcze 2 razy i czułem, że trochę Jej może zależeć, ja też się trochę wkrecilem. Dużo rozmawialiśmy, było naprawdę miło. Przyjechała do rodzeństwa do Krakowa kupiłem jej kwiaty i prezent (Miała miec urodziny dzień później) było miło pogadalismy, a jak dostała prezent w oczach pojawiły się łezki. Jakoś dziwnie zaczęła rozmawiać jakby nie miała czasu, może faktycznie nie miała sesja. Pojechałem do Niej z niespodzianką, kupiłem kwiatka i ciasto. Była zdziwiona i dziwnie się zachowywała, posiedzielismy pogadalismy, wróciłem do Krakowa, nawet nie powiedziała napisz jak dojedziesz, daj znać(wcześniej ja to interesowało). Próbowałem do Niej pisać, ale to takie odpisywanie żebyś dał mi już spokój. Poszła na urodziny do koleżanki, coś do niej napisałem, odpisała o 4 rano, że jest już i ze nie pisała bo nie miała jak itp..., odpisałem, że nie musi mi odpisywać, nie ma obowiązku. Od soboty do dzisiaj czyli środy cicho :( co mam zrobić, napisać do Niej próbować pogadać? Czy olac i czekać. Każdy mówi co innego! Pomocy!!!

Gość gość
Dalej ma tego chłopaka?

Gość gwoli wyjasnienia
Nic z tego nie rozumiem :D

Gość gość
Spotkaj się z Nią i porozmawiaj:zapytaj jak widzi wasz układ w przyszłości?Chociaż będziesz wiedział na czym stoisz i czy warto się angażować.Nie ma co ..szkoda czasu na gdybania i ile ludzi tyle opinii.Rozmowa i jeszcze raz rozmowa:classic_cool:

Gość gość
Chłopaka nie ma. Przynajmniej tak mi się wydaje, chyba, że kogoś poznała

Gość gość
Poza tym co? Powiedzieć jej, że coś do Niej czuje? Ani z mojej ani jej strony nie było jakiś deklaracji-zero

Gość gość
To chyba jest pora na taką właśnie szczera rozmowę ..chyba,że wolisz obdarowywać koleżankę po to by usłyszeć:zostańmy przyjaciółmi.A z tego co zrozumiałam (ps:napisałeś bardzo chaotycznie) raczej przyjaciółki Ci nie potrzeba.

Gość gość
Nie, przyjaciółki nie potrzeba. Macie rację. I przepraszam za chaotyczność.

Gość gość
Ale co próbować coś zacząć temat w wiadomościach czy rozmawiać jak gdyby nigdy nic i spróbować się spotkać i wtedy uderzyć z tematem?

Masz wyjątkową kobietę, której chcesz okazać wielkie uczucie jakim ją darzysz? Bardzo polecam odwiedzić sklep internetowy CoZaCena! Jest tam olbrzymi wybór kolczyków, zegarków oraz wszelkiej biżuterii. Zapraszam na stronę www.cozacena.pl ! Atrakcyjne ceny!