Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

damian petrov zadarł z jukenem pupilkiem moderacji

Polecane posty

Gość gość
damiankowi to i tak tylko jedna doopka nowego w glowie nie moze przestac o niej myslec****isac nowy sie boi ze damianek go zg***** i spi z doopa przycisnieta do sciany ale w koncu go damianek dopadnie i spelni swoje fantazje

Gość gość
jestes hetero ale zadna ciebie nie chce wiec p********z jak poy****y

Gość gość
Kiedy masz czas na seks jak siedzisz tu pipko od rana do nocy? Jesteś rencistą z pampersem??? duźo ryczysz mało mleka gląbie dajesz. Nie jesteś mocny :-D:-D:-D

Gość gość
Jestes mocny w sraniu na czas gacie pelne nim dotrzesz do klopa :D

Gość gość
Na kogo poszedł się poskarżyć??? :-D:-D Kaleko na wózku nie rób nam wszystkim do śmiechu :-D:-D Jesteś nikim , odpadem genetycznym, schizofrenikiem i pacjentem zamkniętego oddziału dla psycholi mocno możesz sobie puścić bąka :-P:-P

Gość gość
Gdyby tylko puszczal baki, a Damian gdzie pojdzie tam nasra. Lata po ero z mega sraczka i tylko smrodzi.

Gość Stanowczy Roman
Było dobrze, co Damianku? Chapał dzidę ile tylko chciał. Komin też mu wyczyściłem parę razy. Jaja mnie dzisiaj bolą po tym zboczeńcu. Ciągle mu mało :)

Jak tam " śledztwo " ? Znalazłeś juz coś? Jeżeli masz problemy to poproś osobę dorosłą o pomoc:D

Zobacz splunełem na ciebie i od razu zainteresowanie tobą bobku wzrosło o 1000 % :D

Gość gość
gość dziś Na kogo poszedł się poskarżyć??? Kaleko na wózku nie rób nam wszystkim do śmiechu Jesteś nikim , odpadem genetycznym, schizofrenikiem i pacjentem zamkniętego oddziału dla psycholi mocno możesz sobie puścić bąka Ta sama śpiewka od laj. Chuj, że wyzywasz petrowa od kalek, ale bogu ducha winnych użytkowników też . @ poszły gdzie trzeba patologio.

Gość Ziemianin
Idę lizać duuupe Smofa 🖐️

Gość gość
16:15 gość 2015.11.22 Z czego się cieszysz kaleko na wózku 11.00? zablokuje cie jak bedziesz pisał x Pierwsza z brzegu twoja twórczość. Bez powodu wyzywasz każdego bez wyjątku. Takich kwiatków jest miliony i wysyłam do odpowiedniej instytucji.

Gość Stanowczy      Roman
A zapomniałem dodać ze mnie moja boli :-(

tyram takie imitacje człowieka od 10 lat :) możesz do mnie mówić jako o swoim bogu, a teraz na kolana i Romanowa knaga ma się świecić :classic_cool:

Gość gość
petrov to gej. info potwierdzone

Gość gość
gość dziś petrov to gej. info potwierdzone pedofilku opowiedz jak gwałcisz dzieci ? gwałcisz nieletnich info potwierdzone pedofilu