Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy są tu inteligentne mamy mgr ?

Polecane posty

Gość gość
Agatka198801 dziś samochwała w kącie stała, aż jej pierdzielnęła śmiechem kafeteria cała :D Agatko ludzi dzielą się na mądrych i na wymądrzających się. ty należysz do drugiej grupy :)

Gość gość
Oburzyły się humanistki ;-) Wracając do tematu, skończyłam elektronikę, pracuję jako programista o zarobach nie będę pisała, bo i tak połowa nie uwierzy.

Gość gość
moj maz skonczyl elektronike i wiem jakie sa zarobki :P

Gość gość
A dokładnie jaką specjalizację ? I jako kto pracuje?

Gość gość
ja też nie wierzę że macie takie duże zarobki , myślę że zmyślacie , nie wierzę że lekarka czy prawnik siedzą na kafe , tak samo osoby które mają dobrze prosperująca działalność nie znalazły czasu na kafe bo muszą interesu pilnować no chyba że że to działalność waszego męża a wy tylko jesteście na jego utrzymaniu ja pracuję w biurze i mam czasem czas by wejść na kafe , uważam że jesteście zabawne i dlatego to czytam, skończyłam dobre studia ekonomiczne na prestiżowej uczelni państwowej , zarabiam 2000 zł netto i uważam ze jest to dużo jak na małe miasteczko

Gość gość
a ja jestem prawnikiem , po aplikacji i siedzę własnie na cafe. Jem II śniadanie i tak przeglądam bo czasami można coś przydatnego wyczytać o dzieciakach :) . Jestem na II macierzyńskim :) Pozdrawiam Panią wyżej :)

Gość gość
taa jasne .... jesteś prawnikiem... i możesz sobie pozwolić na macierzyński ? to musisz być jakiś drobny szaraczek i na pewno nie zarabiasz więcej niż 3 tysiące i to w dużym mieście

Gość gość
Smacznego, też właśnie obiad wsuwam w przerwie w pracy i też jestem praktykującym prawnikiem. Kafe to super odmóżdzacz jak się ma dosyć k.k.

Gość gość
Jestem nauczycielem terapeutą, skończyłam 2 kierunki studiów. Aktualnie mam ferie. Plany wyjazdowe pokrzyżowała choroba córki. Siedzimy w domku.

Gość gość
gość dziś kiedyś tak jak ty siedziałam na etacie jako specjalista.... i zarabiałam 1700zł, skończyłam ekonomię, do czasu jak nie rzuciłam tego w cholerę i nie odżyłam psychicznie i finansowo. Myślałam tak jak ty, że to nie możliwe by tyle zarabiali ludzie. Auto jak miałam kupić to szukałam takiego w granicach 4 tys :O Na nic więcej nie było mnie stać. Teraz mam działalność gosp., sporo kasy, nie napiszę ile, bo powiesz, że ściemniam. Wielokrotność tego co kiedyś. Mogę tutaj zaglądać, bo mam pracę przy komputerze. Jak mam luźniejszy dzień i nie gonią mnie klienci i terminy, to sobie tutaj zaglądam i czasem się uśmieję ;) Także można. Równie dobrze mogłabym się ciebie tez zapytać, jakim cudem tutaj wchodzisz pracując na etacie? Zatem masz już odpowiedź.

Gość gość
do tej co mi pisze, że inteligentne kobiety nie siedzą na kafe a ja siedzę - no to właśnie przyznaje ci racje, ja NIE jestem inteligentna :) dlatego siedzę, ale Wam się dziwię prawniczki i ekonomistki, że Wam sie chce z plebsem zadawać. wasza plebejuszka

Gość gość
Ja właśnie w tym roku będę mgr :) razem z mężem prowadzimy gospodarstwo, miesięcznie mamy kolo 22tys , na czysto zostaje 7-9tys.

Gość gość
Ile sie zarabia netto po elektronice?

Gość gość
Wykształcone kobiety też się na kafe zdarzają. Przecież w tym dziale udzielają się w dużej mierze panie na macierzyńskim, które chwilowo mają wolne od pracy i między zupką a pieluszką trochę się tu pośmieją.

Gość gość
Germanistka, plus rachunkowość. Obecnie pracuję w firmie transportowej jako spedytor, mam 1580 euro na rękę, plus "trzynastka". Po drodze było różnie, to jest mój 3 z kolei zawód w 4 kraju ;)

Gość gość
Ile sie zarabia netto po elektronice? A to zalezy co sie tej elektronice robi. Jezeli laska pisze ze programuje to bankowo bidy nie klepie.