Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Penetrator69

Coś czujecie podczas penetracji?

Polecane posty

Gość Penetrator69

Ja tak z ciekawości chciałem się zapytać co kobiety czują jak jest w nich mężczyzna :D Jakieś wrażenia i doznania czy nic nie czujecie? :D

Gość Penetrator69
Nie pytam się o rozmiary penisa tylko czy w ogóle coś odczuwacie :D Jakąś przyjemność albo fale przyjemności :D

Gość gość
Takie duze potrzebujesz?

Gość gość
jakbym miala wybrac miedzy facetem bez penisa albo bez rak to wolałabym bez penisa. Penetracja dla mnie to dodatek do salatek

Gość gość
Boskie porównanie :)

Gość gość4imp
Proste. Czujemy sie w ci=pkach penetrowane twardoscia i rozpychane dlugoscia. Rzniete +pieprzone= tarcie. ;)

Gość Penetrator69
A te tarcie właśnie sprawia wam ból czy przyjemnosć? Czytałem na temat punktów erogennych i wyczytałem o punkcie G oraz strefie AFE. Takie punkty rzeczywiście istnieją czy to wymysł mediów? :D

Gość gość
penetracji jest mi w ogole niepotrzebna zeby dojsc, ale lubie to.Mozna to chyba porównac do pieszczenia jajek u faceta

Gość gość
wejscie do pochwy jest erogenne i na przedniej scianie pochwy jest taki przyjemny punkt,ale glebiej nic nie ma

Gość gość4imp
Nie znam ani jednej "punktowej" kobiety. ;) Penetracja nieraz sprawia bol, ale jest on podniecajacy. Wszystko lacznie z tarciem jest przyjemne. I nawet majac orgazmy lechtaczkowe nie wyobrazam sobie, ze mozna napisac:to tylko dodatek. Moja ci=pka jest kut=asolubna. Bez fiuta jej strasznie samotnie. :(

Gość Penetrator69
Skoro głębiej już pochwa nie jest unerwiona to po co dziewczynie długi penis jak wystarczy średnia krajowa? Podobno kobiecie głębsza penetracja sprawia ból i może dojść do krwotoku. :) Moja partnerka od razu gdy w nią wchodzę zaczyna jęczęc i wyginać się więc jednak przyjemność z samego stosunku jest czy to jest zależne od upodobań kobiety? :D

Gość Penetrator69
Właśnie o co chodzi z tym bólem łączonym z przyjemnością? :D Czujecie kłucie ale co z doznaniami bo jeśli czujecie przyjemność to ona musi się czymś przejawiać :D

Gość gość
dlugosc zwykleidzie w parze z gruboscia, i tak sie przyjełomówic. Dlugosc nie jest potrzebna do tego bz gleboko wejsc, tzlko zeby dluzej trwalo pchniecie. jak jest krotki penis, i np kochacie sie na lyzeczke to zeby bylo stale tarcie to trzeba by sie ruszac jak na baterie, Jak jest dlugi penis to tarcie trwa dluzej, pomimo iz ruchz sa rzadsze

Gość Penetrator69
Bardziej mi chodzi o odczucia kobiet związane z penetracją. Łączenie bólu z przyjemnością czyli jakie bodźcie są odczuwane przez kobiete? Jak się rozumie u was pojęcie przyjemności? :D

Gość gość
Co Wy chrzanicie? Oczywiście, że jest orgazm łechtaczkowy jak i pochwowy. Są strefy erogenne w samej pochwie. Bez stymulacji lechtaczki przeżywam orgazm pochwowy, czuć wtedy na tylnej ścianie pochwy niesamowitą eksplodującą przyjemność rozchodzaca się po całym ciele. Czuję to nawet w odbycie. Powiem, że przeżycia są głębsze niż przy orgazmie łechtaczkowym. A sama penetracja jest milsza niż seks oralny, chociaż też uwielbiam, ale jest krótszy i mniej intensywny.

Gość gość
przyjemnosc płynie tylko z moze 5 cm od wejscia (i od samego wejscia) glebiej nie ma prawie zakonczen nerwowych (potem są na szyjce ale to juz boli jakby sie walnąc w organ)

Gość gość4imp
Chodzi nieraz o uczucie, ze ten twardy, napalony fiut rozerwie ci ci=pke. Czujesz to. Myslisz: "niee :( . Juz go dalej nie przyjme." A jednak ta mysl cie podnieca i jeszcze sie wypinasz. I jak sie bzykasz tak wilgotniejesz w srodku, ze po pewnym czasie ten bol mija. I tylko czujesz jak czule lizesz ci=pka ku=tasa. Noo. :classic_cool: Seksu. 😭

Gość Penetrator69
Czyli uważacie dziewczęta że płytka penetracja to klucz do orgazmu pochwowego? :D Czy bardziej wolicie szybko i mocno? :D Jak wasza przyjemność podczas stosunku się objawia? Jedynie pulsuje wam kobiecość w czasie orgazmu czy podczas stosunku też rozkosz wam się rozchodzi tzw. falowo? :D

Gość gość
mysle ze penetracja to jak stymulacja prostaty u m

Gość gość
No nie wiem. Może jestem nietypową, ale ja czuję przyjemność głębiej niż niż 5 cm od wejścia. Jakby tam było coś co reaguje no bodźce. Ewentualnie może być tak , że partner stymuluje akurat ten punkt nie wykonując tylko posuwistych pchniec, aby jak najdalej, tylko robi takie bardziej okrężne ruchy i może trafia akurat tam?

Gość gość
gość4imp mnie penetracja w zadnym odcieniu tego slowa nie boli. Raczej bym to opisala jako 'ciśnienie'

Gość Penetrator69
A powiedzcie mi ile u was trwa orgazm? Macie orgazmy i to kilka orgazmów podczas jednego stosunku i to w wyniku penetracji? :D

Gość gość4imp
A ja nieraz czuje jakby doszedl do mojego konca. :classic_cool: I pulsuje, pulsuje...achh...pulsuje... ;)

Gość gość
nie mam wielokrotnych ale jak nie zasne od razu po to za chwile mi sie znowu chce

Gość gość4imp
15.01 mam to samo. ;)

Gość gość
co za debil :o daj się bzyknąc koledze to będziesz wiedział co czujesz podczas penetracji 🖐️

Gość Penetrator69
Zastanawia mnie to bo jak wchodzę w moją kobietę to od razu czuje przyjemność,jak dalej się poruszam to aż wije się z rozkoszy i ciągle chce jeszcze i mocniej więc o co tak naprawdę chodzi z tą penetracją? Same pchnięcia i czucie mężczyzny jest dla was podniecające? :D

Gość gość
penetracja daje taka przyjemnośc promieniujaca na cale cialo. Łechtaczka to stricte taki guzik do prostego i szybkiego orgazmu

Gość gość
Imperium Koke też pulsowal w tobie stara kurfo?

Gość gość
Ja ból. Mam endometriozę.