Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca brak odzewu po dniu próbnym mimo umówienia się

Polecane posty

Gość gość

Wysłałam CV o pracę, poszukiwali osoby do douczenia, a ja miałam jakieś małe doświadczenie, więc gdy dzień po umieszczeniu ogłoszenia wysłałam cv i pani od razu oddzwoniła i się umówiłyśmy, od razu usunęła ogłoszenie (to nie miała być zwykła rozmowa o pracę, ale już rozpoczęcie uczenia się). Byłam na dniu próbnym, pani wzięła ode mnie wszystkie dane do umowy. Wysłałam później smsa, kiedy mogę zaczynać. (ona rozpoczęła taki sposób komunikowania się) I odpisała, że jeszcze nie wie, w jaki dzień, ale odezwie się za tydzień. Nie byłabym zdziwiona, jakby dałam mi do zrozumienia, że jeszcze nie mam tej pracy, ale po co brała dane do umowy?? No i teraz nie dzwoni. Czekać? Czy ona mnie olała po prostu?

Gość gość
dodam, że pani nie wstawiła ponownie ogłoszenia, a wątpię, aby w mojej miejscowości w ciągu doby jeszcze kogoś w tej specjalizacji znalazła

Gość gość
jesteś spoko:)

Gość gość
wydaje mi się że to jest tak, że oni w tej firmie sobie ciągle biorą kogoś na próbę, na jeden dzień darmowy na próbę, biorą od niego dane, że udawać, że jest wszystko w porządku, że zatrudnią ale to ściema bo oni z góry wiedzą, że nikogo nie zatrudnią i biorą sobie kolejnego frajera. I dzięki temu mają darmową siłę roboczą ;)

Gość tomek3694
nie czekaj, weź się spakuj i wyjedź za granicę na jakieś zbiory czy coś. Kasa dużo lepsza, przywieziesz tutaj oszczędności. Ja tak jeżdżę raz na jakiś czas, szukam oferty w agencji, oni załatwiają wszystko i wyjeżdżam. Niedawno byłem z agencja eurokontakt i napewno pojadę z nimi znowu.