Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o zachowaniu mojego faceta?

Polecane posty

Gość gość

Mam zjazdy na studiach w innym mieście. Wynajmuje tam pokój ( 40 zł za 1 osobe, a 80 za 2 osoby) . I mój facet chociaz on wiecej zarabia powiedzial mi że on przyjedzie pod warunkiem,ze zaplace zq 2 osoby bo on musi jeszcze do tego miasta dojechać i wyda na paliwo...I ze tak ma byc dla zasady. Co o tym myslicie?

Gość gość
mysle ze to juz twoj drugi identyczny post w ciagu kilkunastu minut 🖐️

Gość gość
niech on lepiej nie przyjezdza, matematyka to nie miłość, to wyrachowanie.

Gość gość
tak, ale na forum uczuciowym, bo chce poznac wiecej opinii, a co nie wolno? :P

Gość gość
Dziwna sytuacja :/ może ma problemy finansowe ewentualnie jest skąpcem

Gość gość
i ty i on macie rację, zależy na kogo spojrzec, ty-----bo facet zarabia więcej to za siebie powinien zapłacić, on --- bo to twój zjazd i może on nawet nie wie ze cie to oburza, porozmawiaj z nim uświadom mu to, no może ma rację że to tak dla zasady!!!!!!!!!!, to ze on lepiej zarabia nie znaczy ze na kazdym kroku ma płacić za twoje przyjemnosci, sama nie wiem

Gość gość
Raczej mysle, ze ma wiecej kasy ode mnie bo na ciuchy np go stac,...

Gość gość
buahha co za beszczelny typ, on tylko na akse leci zapewne jakis ciekawy kierunek studiujesz i liczy ze jako jego partnerka zycowa bedziesz dobrze zarabiala i go utrzymywala aon swoja kase bedzie odkladal,m pogon go, powiedz mu ze ty nie bedzeisz faceta sponsorowala !!! CZY TY SLEPA JESTES ZE ON TO ALFONS!!! CHCEZS TAKIEGO MEZA!! O AKSE BEDZIECIE SIE KLOCIC ; ODPUSC SOBIE GO

Gość słabe to
powiedzial mi że on przyjedzie pod warunkiem,ze zaplace zq 2 osoby bo on musi jeszcze do tego miasta dojechać i wyda na paliwo...I ze tak ma byc dla zasady buhaha, buhaha, a Ty tołykasz jak głodny pelikan??? A po co on chce spać w twoim pokoju? zapewne będziecie grać w szachy( to ironia) > bo jak nie, to mu powiedz,że tabletki antykoncepcyjne kosztuja, ty narażasz własne zdrowie, jak nie stosujecie antykoncepcji to masz stres a twoje nerwy tez sa ważne itp ton- i " podlicz" go odpowiednio za tę 'usługę" . Aha, jak Ci wypomni, że chcesz kasę za seks to mu powiedz,że w twkim razie to z n9iego jest d****arz, bo z d***** korzysta. Ale serio, gdyby mi facet z takim tekstem wyjechał, to juz mógłby do mnie nie przyjezdżac.. niech sobie zaoszczędzi tę swoją kasę... i pójdzie do agencji na k***wkę - bo to tak wygląda- podlicza cie jak panienkę i ile na ciebie wydaje. Sorry, ale słabe to , baaardzo...Ja wiem,że go niemożebnie kooochasz,że gadał ci o slubie, planujecie 4 dzieciaków... ale sorrry, przyjrzyj sie mu dokładniej, bo za 10 lat będzie ci wyliczał, ile podpasek podczas okresu zużyłas.

Gość gość
że ON MYŚLI, ze znalazł sobie darmową k***wkę i sponsorkę?

Gość gość
przyjedzie pod warunkiem.....Ręce opadają !!!Głupota i bezmyślność poraża !Ten facet nie ma dla ciebie za grosz szacunku nie mówiąc o jakimkolwiek uczuciu.Ty chyba nawet siebie nie szanujesz skoro pozwalasz się tak traktować .

Gość gość
40 zl dziennie, czyli 1200zl miesiecznie to drogo placisz za ten pokoj

Gość gość
Hahahahah ja nie moge :D

Gość gość
To powiedz mu, ze bedzie ci go troche brakowala, ale tylko troche...

Gość gość
Wnioskuję, że studiujesz zaocznie, czyli w innym mieście przebywasz góra 3 dni (3 noclegi) raz na 2 tygodnie, naprawdę nie możesz tyle wytrzymać bez seojego faceta i jest,konieczne, żeby Cię odwiedzał, zwłaszcza, że taki małostkowy chytrus z niego? :)

Gość gość
Twój facet to palant :O