Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość23

Czy dalej to ciągnąć ?

Polecane posty

Gość gość23

Piszemy juz 2 msc na fb. Tylko ze ja mam wrazenie ze on tg nie traktuje na powaznie. Mowilam mu to juz pare razy ..jest tak ze raz piszemy pozniej on sie dlugo nie odzywa i ja napisalam 2 razy pierwsza do niego. Widac bylo ze go to jakos nie ucieszylo. On wie ze ja cos do niego czuje. Ja mu mowilam wiele raczy ze mi przykro jak sie nie odzywa o an ze to dlatego ze ma duzo obowiazkow. Gadalam tez z nim o spotkaniu mowil mi ze tez chce sie spotakc ale jak bedzie jakies wolne ... w tej sytuacji ja nie wiem co zrobic czy napisac do niego pierwsza żeby mi szczerze powiedxial czy to dalej kontynuowac czy czekac az on sie odezwie, chociaz wcale nie wiadmo czy sie odezwie a ja wole zeby mi powiedzial wprsot ze nic do mnie nie czuje wtedy latwiej mi bedzie o nim zapomniec niz sie meczyc ... Co doradzacie bo ja juz naprawde nie wiem

Gość gość
Spróbuj go ignorować, nie odzywaj się pare dni bądź cierpliwa w końcu zatęskni i sam się odezwie, w moim przypadku podziałało. Jak to się mówi,,miej wy**bane a będzie ci dane" ;)

Gość gość
Tylko ze mam wrażenie ze on się nie odezwie ... a ja nie chce juz tak się męczyć z tym wszystkim ..

Gość gość
Nie dodałam ze juz się nie odzywamy przez 4 dni ... :/

Gość gość
No przeciez to ewidentne ze on na ciebie leje. Pewno nawet ma dziewczyne i tak sie tylko zabawia, ale juz widac mu sie znudzilo. Starsznie zdesperowana jestes, nie znasz faceta a wyorazasz sobie nie wiadomo co....

Gość gość
Może powinnaś z niego zrezygnować nie ma co się męczyć, poszukaj faceta który będzie cie szanował ;) głowa do góry