Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polacy wracajcie z zagranicy swiatowe rankingi zaliczają nas do krajów bogatych

Polecane posty

Gość gość

I wysoko rozwiniętych m. in bank światowy międzynarodowy fundusz walutowy wskaźnik rozwoju społecznego Human development Index w skrócie HDI uznaje polske za kraj bardzo wysoko rozwinięty

Gość gość
Szkoda że nie ranking nie wlicza zajadłość, wrogość i zazdrość. Musiałabym na głowę upaść żeby powracać do tego ciemnogrodu.

Gość gość
Odpiszcie

Gość gość
Jak przecież rankingi mówią że jesteśmy bardzo szczęśliwym narodem i żyjemy bardzo dobrze chyba rankingi lepiej wiedzą debilko czy żyje nam sie dobrze czy nie i czy jesteśmy bądź nie szczęśliwi

Gość gość
I chyba logiczne że rankingi lepiej to wiedzą czy żyje nam się dobrze czy nie nie ważne czy to doceniamy czy nie

Gość gość
JA PO 13 LATACH WRACAM do Polski, mam w pl dom i 200 tys eu ze soba przywioze

Gość gość
znowu niedopilnowali wziecia tabletek?? :O

Gość gość
Przecież to prawda wpisz sobie w necie polska krajem wysoko rozwiniętym lub awans polski w rankingu rozwoju poczytaj i zobacz ze prawdę pisze poczytaj

Gość gość
Nie wierzysz to sobie poczytaj to ci dwie minuty zajmie i tak nie masz nic ciekawego do roboty

Gość gość
Odpiszcie mi na tym forum proszę was o to

Gość gość
gość wczoraj Jak przecież rankingi mówią że jesteśmy bardzo szczęśliwym narodem i żyjemy bardzo dobrze chyba rankingi lepiej wiedzą debilko czy żyje nam sie dobrze czy nie i czy jesteśmy bądź nie szczęśliwi X Właśnie pokazałaś jak bardzo jesteś szczęśliwa wyzywając nieznajomą ci osobę od debilek. Ja mogę powiedzieć że jesteś analfabetką. "Rankingi". Czyśby? Zabrakło ci szczęśliwego polskiego słowa?

Gość gość
mozesz miec z tym problem, ale nie ma polskiego odpowiednia slowa ranking poza "klasyfikacja w kolejności wartości liczbowych, przyporządkowanych według określonych kryteriów." tylko jak widzisz to nie jest jedno slowo, ktore w sobie zawiera! Owszem pochodzi z angielskiego, ale wszystkie polskie slowa maja jakas geneze. Mozesz sie dowolnie rozwodzic nad tematem az dojdziesz do wniosku ze jakies dowolne slowo z naszego jezyka pochodzi od nasladowania przez malpy dziwekow otoczenia lub prajezyka

Gość gość
W najnowszej książce Waldemara Łysiaka znajdziemy dużo ciekawych i sensacyjnych informacji o "salonowcach" znajdujących się na świeczniku w naszym kraju.