Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można zagęszczać mm kaszką ryżową owocową?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny mam pytanko. Mój syn ma 4,5 miesiąca i pediatra stwierdził ze czas na roZszerzenie diety- słoiczki i kaszki. W związku Tym mam pytanie - czy mogę na początku dodać do buti mm łyżeczkę kaszki bananowej-tak Żeby synek mógł to wypic z butelki? Odpiszcie proszę bo dla mnie to wszystko to czarna magia:(

Gość gość
pewnie że można. dodawaj kaszkę, lub kleik

Gość gość
Jasne a nawet trzeba jeśli masz zamiar podawać dziecku kaszki. Ja Zagęszczam mm kaszka owocowa, daje 4 miarki od mleka do 150ml mm mój ma już prawie 7 mcy i daje mu kaszke tylko na kolacje. Na początku dawaj mniej musisz go przyzwyczaić. Pamiętaj tylko że do kaszek mleczno ryzowych dajesz już tylko sama wodę.

Gość gość
Dziękuje dziewczyny :) a powiedzcie mi czy synek będzie w stanie wypić mleko zagęszczone 1 łyżeczką kaszki z butelki??

Gość gość
Mój wypija kaszke zrobiona z 4 miarek i Ma smoczek canpol babies 1 i spokojnie daje rade, bo kaszka nadal jest rzadka. Twojemu 1 miarka kaszki na pewno różnicy nie zrobi.

Gość gość
Nie dawaj mu kaszy owocowej tylko dwie miarki kleiku ryzowego. Po co te kaszki w każdym mleku?