Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem tak gruba że nie mieszcze się w ubrania XXL...

Polecane posty

Gość gość

i musze kupowac w sklepach dla grubasow, przez internet albo nosić męskie 24 lata, ponad 80 kg, gęba jak donica, cyce jak arbuzy, doooopa jak szafa najpierw jadlam bo bylam nieszczesliwa, bralam lek antydepresyjny ktory byl gwozdziem do trumny, przytylam po nim 18 kg chodze jak kaczka, z nogi na noge taka gruba jestem, w lato bylam na dlugim spacerze, uda mi tak sie poobcieraly o majtki ze aż krew leciała

Gość gość
Ja tez bylam jeszcze calkiem niedawno bardzo gruba. Powiem ci tylko jedno- zadne srodki odchudzajace, zadne leki, zadne suplementy diety i zadne glodzenie sie na smierc ! To nic nie daje! A nawet jesli daje to na krotko. Ja schudlam tak: wzielam kartke i dlugopus, wypisalam na niej wszystko to co kocham jesc. Bylo tego bardzo duzo... Im tego wiecej wypiszesz tym lepiej, bo twoje jedzenie bedzie wtedy bardziej urozmaicone i bedzie ci bardziej smakowalo. I jak juz to wszystko sobie wypiszesz to wyeliminuj z tego przynajmniej polowe najardziej tuczacych rzeczy od ktorych najbardziej sie tyje, a pozostale jedz dowoli ;-) Ja tak schudlam juz 10 kg i jestem bardzo zadowolona, bo jem to co lubie, wcale sie nie glodze i nie truje zadnymi tabletkami... Sprobuj. Wierze w Ciebie ;-) Bo widze po tym co piszesz, ze twoja waga juz bardzo Ci dokucza... Witaj w klubie ;-)

Gość gość
Puszysta znajoma jak mnie ujeżdżała to normalnie poezja !!! Uwielbiam takie kobitki

Gość gość
Na pewno nie jest aż tak źle. A żeby nie wyglądać źle zajrzyj do sklepu dla puszystych www.sklepgaba.pl, na pewno znajdziesz coś dla siebie, modnego i ładnego

Gość marinka490
Ja również kiedyś nosiłam rozmiar XXL a nawet XXXL i to było okropne nie mieściłam się w ubrania jakie nosiły koleżanki było mi strasznie przykro;/ Ale wzięłam się za siebie przy namowie koleżanki zamówiłam sobie suplement African Mango http://szczupla-kobieta.pl i tak schudłam do rozmiaru M-L i teraz jestem szczęśliwa, mieszczę się w ubrania wiekowo odpowiednie do mnie a nie jak dla starej kobiety;/

Gość gość
Jaki lek bralas?