Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

intuicja..przypadek

Polecane posty

Gość gość

Witam, czy mieliście kiedyś intuicję co do uczuć osoby z którą z rożnych względów nie mogliście być? I.po czasie okazuje się ze intuicja dobrze wam odpowiadała? Jaki to był konkretnie przypadek? Odpowiedzi pomogą mi rozwiać wątpliwości ;)

Gość gość
Moja inuicja nie zawsze jedt dobra masz moze jakieś sposoby na lepsze efekty działania intuicji?

Gość gość
Opisz swój przypadek bo nie rozumiem o co ci chodzi

Gość gość
tak. no cóz po c****j o tym myslec?

Gość gość
Intuicja podpowiada mi ze ktoś kogo poznałam 2 lata temu, ktoś kto kiedyś wyznał mi to ze jest zauroczony i to bardzo. . Był mi bardzo bliski, była chemia - wszystko to czego potrzeba do zbudowania najslniejszej więzi ,dzisiaj zwanej miłością. To było obustronne, tu nie mogę się mylić - to się czuje.. Zdystansowal się, stworzył klimat relacji kolezenskiej. Kilka razy w tyg daje o osobie znać, piszę o bzdurkach a każda wiadomość zawiera pytania moje samopoczucie. Wycofał się?ale chcę być w moim życiu inaczej? To prawda, że Tak może być. Ma żonę .. A w każdym naszym spotkaniu czuć w powietrzu to coś, widzę to w jego oczach.. Zawsze mamy ten mały stresik co na początku każdej znajomości. To widoczne Kilka dni temu napisał tak, jak robił to wcześniej,zabawiacko tak jak to potrafi ;) Chcę chyba odnowić kontakt. Moja intuicja podpowiada mi ze nie jestem mu obojętna. ze tą maskę którą często zakłada powoduje fakt, że ma rodzinę. Chciałabym znać prawdę i jestem skłonna o to zapytać ale wcześniej chciałabym dowiedzieć się czy są takie osoby które intuicja nie zawiodła. ;) To wszystko

Gość gość
autorze napisz swoja historie, moze ktos pomoze :P jakie sygnaly, oznaki zauwazyles?

Gość gość
Autorką postu jestem ja -kobieta :) opisałam wszystko o 20.47.

Gość gość
A intuicja nie podpowiada ci ze on ma swędzącego K U T A S A ? I chce zebys mu podrapala ?

Gość gość
po co sie z nim spotykasz?

Gość gość
Nie spotykam. Mamy wspólna prace. Raczej nie ;) Kiedyś to było bardziej możliwe i nigdy do tego nie dążył bo nie mógł.. ma żonę.

Gość gość
Tez tak mam.wiec powiem ze jesli sie zdystansowal to znaczy ze sam nie wie czego chce. lub ma obawy.

Gość gość
23.19 Tez tak masz.. jesteś mężczyzna? Myślisz o tej kobiecie?

Gość gość
Jak go do siebie zbliżyć? Potrzebuje prawdy jeżeli chodzi o tą znajomość. Jeżeli będzie brutalna dla mnie to szybciej zapomnę a tak czuje ze żyję w jakimś zawieszeniu. To męczące..