Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy walczyc o niego.?

Polecane posty

Gość gość

Czy walczyc? Witam serdecznie. Mam nieprzyjemna sytuacje, aczkolwiek od 2 miesiecy spotykalam sie z przyjacielem (26l) mojego brata (27l). Wszystko bylo naprawde dobrze, poniewaz moj brat spotykal sie z moja kolezanka, ale odkad zerwali kontakt, moj brat zaczal mnie obgadywac do swojego kumpla, a na mnie do niego, zeby to zniszczyc. Mowil, zebysmy Sobie dali spokoj itp. Weszlam z nim na bardzo wojenna droge, bo zalezy mi strasznie na jego koledze. Bylo juz miedzy nami cos wiecej. Widywalismy sie w weekendy. Wspole imprezy i mile spedzanie czasu. On oczekiwal odemnie czegos powazniejszego, ale moj brat mu odradzal. Zostawal u mnie na noc i ja u niego. Ostatnio przez telefon po rozmowie z moim bratem powiedzial, zebysmy Sobie odpiscili, bo nie chce, zebysmy soe przez niego klocili. Nie chce sie mu narzucac ani wyjsc na jakas wariatke, ale chce sie o niego postarac. Wiem, ze jemu tez nie jest latwo, ale nie chce wypisywac do niego. Nie wiem co mam z tym zrobic, zeby bylo dobrze. Chce go czyms zaskoczyc. Jak mam to pogodzic.?