Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent dla przyjaciółki co wy byscie wolaly dostac

Polecane posty

Gość gość

1. dobre whisky 2. gin, wermut... zatroszczenie się o to by miała cytryny i tonik :P 3.jakis inny zestaw alkoholi do robienia fajnych drinkow (jaki?) 4. książka kucharska pod kątem konkretnych przepisów, bo wiem czym ostatnio strasznie się "jara". 5. dobra i droga oliwa (niekoniecznie z oliwek czy pestek winogron) 6. miś pluszowy, jest dosyć sentymentalna i infantylna pod tym względem, ale widziałam, że ma takie drobiazgi, które dla niej wiele znaczą, bo dostała je od konkretnych osób. 7. ma strasznego krejzola na punkcie swojego psa.. i tutaj to nie wiem co mogłoby to być i czy w ogóle w to iść. wszystkiego jej nie kupię, chcę ewentualnie pójść w dwa prezenty, ewentualnie jeden prezent + kwiaty. biżuteria odpada - mamy skrajnie różny gust, na pewno się nie wstrzelę. kosmetyki też odpadają, bo pracuje w firmie kosmetycznej i sama za darmo wszystkim różności wciska.

Gość gość
1,4,5

Gość gość
4 i 5 najciekawsze. ksiazka zawsze fajna, nawet jesli uzywalaby do przepisow internetu, ale to tez prezent z sentymentem, jak te maskotki ;) a 5 naprawde ciekawy i intrygujacy nawet pomysl. do wyboru? sama bym chciala cos takiego dostac :)

Gość gość
z wymienionych to tylko oliwa jak dla mnie ja bym sie nie ucieszyła z alkoholu,bo nie pije no ale to ja,pewnie wiekszosc ludzi sie ucieszy

Gość gość
no my obie lubimy wypić, tylko, że alkohol.. prezent fajny, ale do wypicia i koniec. zero pamiątki.

Gość Spokojna Anka
ja bym chciała Araba z wielka faja. polaczki maja takie glistki tylko.

Gość gość
Książka, z dedykacją:) i miś. Super zestaw. Alkohol taki...oklepany, raczej dla faceta, jeśli juź. Ostatnio dostałam od przyjaciółki na urodziny kartę upominkową Triumpha . Bardzo się ucieszyłam, bo na dobry stanik wystarczy:)

Gość gość
Też ciekawy pomysł z tym bonem. Myślałam może o jakimś bonie np na masaż..

Gość gość
myślałam o tych olejach: http://olejeswiata.pl/oleje/olej-z-pestek-dyni/ taki 250ml kosztuje ok 20zł, to mogłabym skomponować zestaw niebanalnych olejów..na pewno z pestek dyni (bo jest obledny), do tego np konopny, arganowy, arachidowy, sezamowy czy z orzechów włoskich etc.. albo postawić na jeden olej i do tego książka kucharska. książke kucharską chcę kupić "kipi kasza". już prawie pol roku ma faze na różnego rodzaje kasze, ciągle czyta o ich wlasciwosciach zdrowotnych, ciągle te kasze przyrządza i mnie na mnie zaprasza... od dłuższego czasu zajarana jest zdrowym odżywianiem i głównie tymi kaszami. oleje też lubi, bo zawsze wyciąga jakąs super sekstra oliwę i o niej opowiada. natomiast nigdy nie wyciągnęła oliwy z czegoś innego.. jak ją kiedyś namawiałam na zakup tej z pestek dyni, to marudziła, że nigdzie nie może jej dostać.

Gość gość
z tej maskotki też byłaby zadowolona na 100%. ma masę takich pamiątkowych bibelotów i strasznie sentymentalnie nad każdym potrafi wzdychać, ze to ma od tej osoby, to od tamtej etc.. w pewnym momencie sobie uświadomiłam,że ode mnie w zasadzie nie ma nic takiego pamiątkowego. chociaż rolę pamiątki może pełnić też książka.. to może: książka, olej i maskotka? :P

Gość forsycja788
Mnie by sprawilo mega radosc cos z mojego ulubionego sklepu z bizuteria, Violette :D.

Gość gość
książka, olej, maskotka