Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddsdssdsdsd

Koleżanka zazdroszcząca efektów odchudzania pomóżcie

Polecane posty

Gość ddsdssdsdsd

Proszę o konkretne odpowiedzi i pomysły. Od kiedy zaczęłam prowadzić zdrowy tryb życia (dieta i ćwiczenia), moja koleżanka zaczęła spoglądać na mnie z zazdrością. Każdy widzi efekty tych ćwiczeń. Codziennie prawi mi aluzje pod postacią gry słów, np. włącza piosenkę, której słowa brzmią ,, jest niska, ma ładną buzię, lecz gruby tyłek'' albo wmawia mi, że moje ubrania są na nią za luźne (ona jest wiele tęższa ode mnie i nosi rozmiar XL, a ja M) Gdy poszłam rano po coś do jedzenia (mieszkamy w akademiku), powiedziała, żebym nie zjadła wszystkich jogurtów (było ich pięć). Kiedy spytałam : ,, uważasz, że byłabym zdolna zjeść aż pięć jogurtów''?, odpowiedziała : ,, tak''. Co o tym sądzicie? PS. Ciągle mi się przygląda.

Gość gość
Jest zy****a i ma jakiś problem z głową. To o tym myślę.

Gość Autorka tego postu313131
Tak myślałam również. Zawsze byłyśmy dobrymi koleżankami, jednak ona zawsze miała kompleksy z powodu swojej otyłości. Najgorsze jest to, że stara mi się dorównać, wciska się na siłę w moje spodnie, aby udowodnić mi, że jest taka sama jak ja. Mam dość tej chorej realizacji i robienia mi prania mózgu. W końcu sama uwierzę, że jestem grubsza od niej i zwariuję.

Gość gość
Zazdrość.

Gość gość
To cię powinno jeszcze bardziej zmobilizować do dalszej pracy. Ćwicz dalej i ignoruj jej zaczepki. Po kilku miesiącach będziesz szczupła, a ona dalej będzie spasionym tłuściochem :).