Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie uratować oczko małej Hani.

Polecane posty

Gość gość

http://www.siepomaga.pl/oczko-hani Jeśli sie boicie wystarczy 1 sms za 2 zł z hakiem. Nie majątek a możecie pomóc. Nie jestem nikim z rodziny ani spamerem a po prostu poruszyła mnie historia. 2 dziewczynki z nowotworem oka - siatkówczak , zbierały fundusze na leczenie zachowawcze w NY. Obie są już na miejscu i zaczęły terapię. Marcelinka ma zebrane środki na leczenie, a Hani brakuje jeszcze troszkę. Akcja Trwa do 31 stycznia. Jak ktoś ma ochotę, zapraszam. Nie chce spamować, nawet nie wiem czy mogę - chcę aby jak najwięcej ludzi sie dowiedziało - jak ktoś ma ochotę..

Gość gość
spie/przaj trollu, ktory to juz raz dzisiaj! Sama ile wyslalas? Mysli, ze taka wspaniala, bo wkleja jakies spamy

Gość gość
Wklejam na forum DOROSŁYCH ludzi i matek a nie na stronie głównej jak mi się wrzuciło gdzie siedzą same dzieci, które potrafią pisać teksty w stylu: może lepiej jej bez oka. Temat jest na forum ciąża i macierzyństwo. Czyli idz na główną bawić się w głupie teksty. Resztę pozostawię bz komentarza. Wysłałam ile mogłam. Reszta zrobi jak zechce. Na forum jest tyle dziadostwa dzięki takim dzieciom jak Ty że jeden TAKI post chyba krzywdy nikomu nie zrobi. Normalnie aż się włosy jeżą jak ma sie do czynienia z takimi...

Gość gość
czy macie jakieś info jak leczenie hani?