Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a co będzie dalej?

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny mam mały problem. Poznalam chlopaka na sylwestra bardzo się polubilismy i spodobał mi się. Zaczęliśmy się spotykać. Na poczatku nie zauważalna jego "przyzwyczajen" ale do rzeczy... Gdy się spotykamy on bardzo dużo przeklina. Zwrocilam nieogolony :o przeszkadza mi to ale znamy się zbyt krótko abym miała teraz zwracać mu uwagę bo mi glupio. Jak je albo pije piwo to zdarzy się ze beknie. No ja rozumiem gdzieś po cichu ale on to tak ostentacyjnie robi :/ ja jestem bardzo zadbana dziewczyna zawsze przed spotkaniem z nim biorę prysznic stoję godzinę przed lustrem układał włosy makijaż ładne perfumy i ubrania i przykro mi ze on nie zwraca uwagi na swój wygląd. Tzn nie zrozumcie tego w taki sposób ze przychodzi brudny czy cos.. Nigdy nie poczulam od niego brzydkiego zapachu,ale perfum tez nie. Nie moście mi ze mam mu kupić perfumy bo to wygladaloby jak jakąś aluzja. I chciałabym aby on sam wpadl na to aby zacząć się starać chociaż jak spotykamy się. Bardzo go lubię i nie chciałabym kończyć znajomość przez takie cos. Zawsze moi ex byli bardzo zadbani. Chyba mi tego brakuje. Powiedz cie co ja mogę w tej syt zrobić?

Gość gość
Dodam jeszcze ze mówi mi czasem takie obrzydliwe rzeczy. Np ze ten czy tamten...."osral kibel" :c i powiem szczerze obrzydza mnie ti mówi czasem niechlubnie z pełną Buzka. Kurze no.. Zwracać mu uwagę na takie rzeczy czy nie bo pomyśli ze księżniczka jakas ze mnie. On juz taki jest. Rozumiem gdybyśmy byli ze sobą rok... Juz człowiek się tak nie czaii.. Ale to dopiero mies. I cieszę się ze nie doszło do tego ze przy mnie pierdzi bo juz chyba bym nie wytrzymała :o