Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przerwałam branie tabletek antykoncepcyjnych

Polecane posty

Gość gość

Sytuacja wyglada tak. Mam 17 lat ,jestem dziewicą. Mialam bolesne i silne miesiączki. Ginekolog przepisal mi tabletki antykoncepcyjne. Bralam je przez 4 dni i przerwalam, ponieważ przeczytalam o ich skutkach (nadwaga, bole glowy itp.) Po paru dniach dostałam okres. Boje sie co mi sie teraz stanie ,czy rozreguluje calkiem okres??? jak to sie odbije na moim organiźmie??

Gość gość
Trochę głupio ze przestalas brać te tabletki. Wcale nie zawsze sa skutki uboczne. U mnie nie ma żadnych skutków. Po 4 dniach jest za wcześnie żeby stwierdzić ze masz jakies działania niepożądane.

Gość gość
u mnie też bywało że miałam b. bolesną miesiączkę W sumie to pamiętam jeden taki moment. U mnie na pewno (wydaje mi się) że boli gdy mniej ćwiczę i sama czuje się nie tak 2. Jak mnie facet podnieca to śpieszą mi się cykle miesiączka przychodzi mniej spodziewanie nagle i bardzo boleśnie. Podejżewam że w naturze tak to jest jak Ci się ktoś podoba to masz częsciej dni płodne ale to boli :)

Gość gość
JA nie ufam lekarzą i sama nie wiem czy bym je brała. Myślisz że to że Cię boli to jest choroba>? że to nie natural;ne? że sobie nie poradzisz? a powierzyć lekarzą swoje zdrowie to też może mieć skutki uboczne

Gość gość
jak przestaniesz brać to nic Ci nie będzie ale czy nie powinnasz przy tabletkach zostać tego nie wiem Ja jednak wolałabym czegokolwiek unikać jeśli da się (leki)

Gość katavia
przecież można stwierdzić dopiero po 3 miesiącach czy pigułki są dobrze dobrane czy nie, poza tym te dobre nie powodują skutków ubocznych