Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu twierdzicie że polska nie ma przemysłu?

Polecane posty

Gość gość

Polska ma bardzo dobrze rozwinięty przemysł kilka lat temu Karol zarajczyk wykupił ursusa i wznowił produkcje jego spółka nazywa się URSUS S.A I PODBIJA KRAJE AFRYKAŃSKIE I JEST NOTOWANA NA GPW

Gość gość
z polskiego przemysłu jest jeszcze producent autobusów solaris okien drutex budwar elektroniki manta sprzętu agd amica ze spozywczych to hortex łowicz tymbark wedel winiary minutka herbapol mokate producent rowerów kross ich jest setki tych firm te najbardziej znane wymieniłem wyszukajcie sobie ale ich jest setki i to wam zajmie kilka godzin

Gość gość
amica nie jest polska , tylko należy do samsunga ..

Gość gość
i z tych znanych jest jeszcze zaremba massada lpp gucio bartek ccc sieć sklepów producent zegarków wittchen ich jest setki wyszukajcie sobie to zobaczycie że mam rację i polska to 22 potęga przemysłowa świata

Gość gość
Amica jest polska Samsung ma tylko udziały ale jest polska i jest w polskich rękach

Gość gość
tak samo mogłabyś powiedzieć że general motors jest włoski bo fiat wykupił udziały amerykańskiego general motors bo gm był na granicy bankructwa

Gość gość
nie , amica należy do samsunga .. Technologia uzywana w amice pochodzi z samsunga .. z amici została tylko polska nazwa.. Firma amica to to samo co samsung

Gość gość
jak nie wierzysz że amica jest polska to wpisz sobie amica wronki i poczytaj sobie amica jest polska

Gość gość
w pralkach amica używają silników od samsunga jakieś pytania ?

Gość gość
amica jest polska nie należy do samsunga sprawdź sobie i przeczytaj ja przed chwilą czytałem wpisz sobie amica i wejdź na wikipedię tam pisze amica wronki wikipedia wolna encyklopedia i poczytaj sobie ja mam racje nie ty

Gość gość
Tak pytania czytałaś na Wikipedia AMICA WRONKI ?

Gość gość
Taaa...Polski przemysł w obcych rękach, z polskimi niewolnikami zasuwającymi za grosze, a zyski przez lata wywożone poza granice kraju. Montownie i tyle. Jakieś zegarki, torebki, to przemysł? Puknij się.

Gość gość
czytałem że amica i samsung razem buduja fabryki w specjalnych strefach ekonomicznych i samsung ma tylko udziały ale amica jest polska z obecnością koreanskiego kapitału czytałem to w tym linku

Gość gość
Wedel już od wielu lat nie jest polski. Skąd Ty się urwałes, z Saturna? Przyjechałes z Korei Północnej?

Gość gość
zyski nie idą za granice polskie autobusy solaris czy okna drutex podbijają cały swiat i stały się swiatowymi gigantami kilka lat temu karol zarajczyk wykupił ursusa jego spółka nazywa się ursus s.a i podbija afryke i jest notowana na gpw

Gość gość
Wedel jest polski wy nie macie podstawowej wiedzy kapitał w większości nie jest polski ale Wedel nadal jest polski ja ciągle informacje zbieram to wiem i wpiszcie sobie w necie Ursus podbija Etiopię i zamieśćcie linki

Gość gość
I wpiszcie sobie polski przemysł nie istnieje? Sprawdzamy 5 stereotypów źródło NEWSWEEK I POCZYTAJ I ZAMIEŚĆ LINKA

Gość gość
tak i biedronka też jest polska niezłe jaja

Gość gość
jedyne co zostało polskie w tym kraju to kopanie węgla

Gość gość
jedyne co zostało polskie w tym kraju to kopalnie węgla

Gość gość
a ja wam powiem ze mimo iz wedel nie jest polski to kupuje ich produkty , bo wiem , że są produkowane w Polsce i dają Polakom prace wolę kupić polski sok od coca coli

Gość gość
Biedronka nie jest polska tylko portugalska

Gość gość
gość 11:41 bardzo sie mylisz a ursus solaris polpharma superpharm łowicz tymbark wedel winiary minutka herbapol manta wittchen drutex bartek gucio kross i setki innych to co umiesz czytać ze zrozumieniem poczytaj wszystkie komentarze bo widze że w ogóle ich nie czytasz

Gość gość
Odpiszcie

Gość gość
Odpiszcie

Gość gość
Odpiszcie

Gość gość
Przecież ma przemysł poczytaj sobie powyżej napisałem powyżej poczytajcie sobie

Gość gość
Nawet ten Wojas Apart które tak zachwalacie też są polskie i poczytajcie sobie powyższe komentarze

Gość gość
Polska wbrew waszym pozorom jest przemysłową potęgą wy tego nie doceniacie poczytajcie sobie powyższe komentarze