Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geraltt

Tania apteka w Kluczborku

Polecane posty

Gość geraltt

Witajcie poszukuje dobrej apteki w Kluczborku, jaką polecacie?

Gość cynat
Co jak co, ale bardzo dobra apteka znajduje się na ulicy Ściegiennego 5 - nie ma takiej opcji, żebyś nie był zadowolony, bo jednak wszystko jest tam super. Chodzi konkretniej o Aptekę Zdrowit.

Gość magda1978s
Jakoś dwa tygodnie temu robiłam większe zakupy w aptece na Ściegiennego i mnie całkiem niedużo podliczyli. Pierwszy raz u nich byłam z polecenia znajomej i faktycznie trochę jest taniej niż w tej aptece co kupowałam wcześniej. Apteka nazywa się Zdrowit, łatwo znaleźć jest duży szyld.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów autorze od Kluczborka ja często do Kluczborka jeżdżę do galerii miodowej ale nie znam tam apteki może do Namysłowa jedź byłeś w Namysłowie kiedyś słyszałeś o tym mieście?

Gość natssss
Jakoś dwa tygodnie temu robiłam większe zakupy w aptece na Ściegiennego i mnie całkiem niedużo podliczyli. Pierwszy raz u nich byłam z polecenia znajomej i faktycznie trochę jest taniej niż w tej aptece co kupowałam wcześniej. Apteka nazywa się Zdrowit, łatwo znaleźć jest duży szyld.

Gość Elzbietakaro
Nie znam może wszystkich aptek w Kluczborku, ale osobiście regularnie chadzam do tej na ulicy Ściegiennego 5 i wszystko jest na poziomie. Cenowo wypada to wszystko naprawdę nieźle.

Gość klarixx
Ja rownież polecam Aptekę Zdrowit

Gość Miasto Namysłów wojew opolsk
A aptece Dr max macie w Kluczborku? Ja w Namysłowie mam