Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

90% beneficjentów MOPSów to alkoholicy

Polecane posty

Gość gość

zasiłeczki, opał, darmowe mieszkanie, darmowe leczenie, darmowe obiadki w restauracjach, darmowa żywność a oni i tak tylko chleją i chleją, a normalny człowiek może sie w d**e pocałować iść pod most albo sie powiesić a taka chłota która nie potrafi niczego innego poza chlaniem ma wszystko... Oto świat według PiS

Gość gość
mój kraj taki piękny... :o

Gość gość
wszelkie MOPSy, GOPSy itp. to wylegarnia patologii i nadają się do natychmiastowej likwidacji. Powinno się dawać wędkę, a nie rybę

Gość gość
ci alkoholicy to elektorat PiSu w ten sposób kupują sobie głosy u tej hołoty

Gość gość
ale zes nawymyslal,kozystam z MOPSu i mam nasrane 340 zl z tego se mam oplacic mieszkanie gaz i swiatlo,jak bym w smietniku za zlomem nie nurkowal to juz dawno zdechl bym z glodu. Zkad sie takie zaklamańce biorą? zadnych zupek nic zaklamańcu. Mam 56 lat zachwile 57. Daj mi prace chetnie pujde. Albo pokaz mi takiego co w moim wieku przyjmuje do pracy. J****y fiut!

Gość gość
a mi k***a też nikt nic nie da f'i'u'c'i'e i co mam iść k***a kraść czy sie powiesić nieudaczniku pjertolony?

Gość gość
dziś nie spinaj sie tak dziadek chodzi o to że taki alkoholik dostanie więcej niż prawdziwi ludzie którzy nie chleją!! i którzy chcą sie odbić od dna - takim sie właśnie nie pomaga tylko tym pierdolonym alkusom taki alkus dostanie wiecej niz samotna matka z dzieckiem tylko po h'u'j? tacy powinni byc kierowani na przymusowe leczenie a nie ze oni im wóde sponsorują i libacje, chcesz dostać pomoc? to najpierw idz sie lecz alkoholiku i pokaż chęć zmian, a jak nie to spadaj ciulu i nic nie dotaniesz no ale niestety w naszym kraju jest inaczej to wlasnie to najgorsze ścierwo bierze najwięcej a normalny nic nie dostanie albo grosze

Gość gość
a nie kobiety??

Gość gość
gość dziś Przecież dokładnie o tym autor pisze. O tym, że ciebie mają w doopie.

Gość gość
Burzycie sie mopsem dla pijaków, a tyle samo kobiet albo i dużo więcej ma socjalówki.