Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ubój królika :(

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam królika hodowlanego którego polubiłem ale niestety mój tata dzisiaj go ważył i mówił, że trzeba go już bić na mięso :/ mówił, że walnie go tłuczkiem "w łepek" i zarżnie gardło... To go będzie bolało ? :/

Gość gość
jak źle walnie to bedzie go bolało ubijanie

Gość Heilige Geist
Jeżeli uderzenie tłuczkiem w głowę będzie śmiertelne, to raczej nie będzie cierpieć. Ale może uproś tatę żeby pozwolił ci go jeszcze potrzymać i podtuczyć.

Gość gość
Królik nie myśli czy go będzie bolało, ale za to krzyczy rozdzierającym wyciem jak go ktoś zabija. I z reguły oczy mu wypadają z oczodołów i popuszcza kał.

Gość gość
jak poprzednik: zabijałem raz królika to piszczał jak palnąłem go w łeb młotkiem i od razu dostał krwotoku z nosa - wtedy już wiadomo że padał powoli :)

Gość gość
najlepiej niech go może włoży do wiadra i zarżnie mu gardło :P mój tata tak robił jak bił króliki :) a tłuczkiem niech dobrze mu rypnie aż królik się położy na boku :) I dopiero podrzynanie gardła :) A odnośnie bólu to na pewno zaboli jak w łepek dostanie ale nie warto się przejmować :D to mięso !

Gość gość
będzie go to bardzo bolało...mój wujek raz zabijał królika to biedak piszczał aż i wyskoczył ze stołu na ziemie jak go wujek zbił w głowe :/ a on z powrotem go na stół i znów tłuczkiem w łeb aż się krwią zalał, potem go przytrzymywałem jak go dożynał nożem..

Gość Heilige Geist
Konkluzja: króliki to bardzo wrażliwe stworzenia, i w żadnym razie nie wolno ich zabijać. To ściąga na człowieka klątwę i wieczne potępienie. Amen.

Gość gość
dobra, dałem go tacie już do ubicia. Na raze go jeszcze zważy, zabrał go do garażu :) ciekaw jestem czy zapiszczy jak w łebek dostanie tłuczkiem :P

Gość Heilige Geist
Nie rób tego ! Ratuj królika !

Gość gość
nie ma sense go ratować :) tata już ma przygotowane wszystko :D właśnie mu tłuczek do bicia kotletów zanioslem hehe

Gość gość
zabity :) piszczał, i do dobre kilka minut :D tata go włożył do skrzynki, dał mu jedzenie on sobie jadł i nagle bach go tłuczkiem w łepek a on w pisk i ucieka ze skrzyni :D to znów w łeb aż do krwi :P potem jeszcze wierzgał nogami kilka minut leżąc :D

Gość gość
też byś piszczał z bólu i strachu jakby Cie ktoś bił w łep tłuczkiem ;/;/

Gość gość
biedny :(:(

Gość gość
po pierwsze króliki zabijać mogą tylko osoby wprawione po drugie królika łapie się za nogi i uderza z kijka w kark za uszami od łopaty to wtedy nie piszczy

Gość gość
Ja ubijam śrubokrętem, uderzam w łeb aż zupa poleci, wtedy za tylne łapy wieszam na sznurku i kozikiem rozpoczynam obrządek:)

Gość Zabójca królików
Ha i bardzo dobrze ją bym nie ogłuszał tylko jeżdżę odcią nogi żeby go bolało.

Gość gość
Słuchajcie, a gdzie można dostać króliczą łapkę. Taką wiecie, co to niby przynosi szczęście. Szukałem w sieci i mi tylko jakieś futerkowe kulki wyskakiwały w googlu, a ja potrzebuję prawdziwą króliczą łapkę :)

trzeba być debilem bez serca, żeby sobie żartować z mordowania zwierząt zastanawia mnie ilośc debili na kafeterii, czemu akurat tu się zbierają?

Gość gość
Bo cię, Ewuś, kochamy :classic_cool: