Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mat 182

proszę o poradę

Polecane posty

Witam mam pytanie dotyczące ellaone . Po nie zabezpieczonym stosunku z partnerem który we mnie nie skończył zażyłam ellaone 36 godzin po. Bo obawiałam się tej wydzieliny że mogę zajść w ciąże . na 2 dzień po zażyciu tabletki dostałam krwawienia ja podczas okresu który trwał 7 dni, a zbliżał mi się właśnie okres i przypuszczam że tabletka wywołała okres . przez te 5 dni bolał mnie brzuch na 6 dzień wszystko minęło . po 15 dniach zrobiłam test ciążowy tylko po południu 16 17 godzina wyszedł negatywny . po 21 dniach zaczął boleć mnie jajnik z lewej strony zrobiłam test wieczorowy też negatywny, ból trwał 2 dni na trzeci dzień bolał mnie kręgosłup . 23 dnia zrobiłam test poranny i też wyszedł negatywny, proszę o odpowiedz czy to ciąża jest bo wychodzę z siebie . chciałam jeszcze dodać ze nic mi się teraz nie dzieje, i czekam na okres .

Gość gość
po 23 dniach juz na bank test byłby pozytywny

Gość gość
Może jajniki przygotowują się do owulacji wtedy zazwyczaj jajniki trochę pobolewają (albo bardziej, zależy u kogo) i to duzo częściej się zdarza niż bolący jajnik w ciąży. Poza tym u ciebie tabletka zrobiła rewolucje hormonalną która mogła u ciebie wywołać wszystkie objawy nawet ciązowe (tabletka zawiera progesteron i to całą bombę a to właśnie progesteron w ciązy powoduje większość objawów) ale co nie zmienia faktu że po 23 dniach test skoro jest negatywny to juz taki pozostanie. (No chyba że miałaś później jakieś stosunki nawet zabezpieczone i zabezpieczenie by nawaliło). A kręgosłup to nawet mojego męża od czasu do czasu boli i nie myśli że to ciąża.