Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teściowa mnie nienawidzi, dowala mi, więc niech nie liczy że wnuki pobawi

Polecane posty

Gość gość

lubi dzieci, ale mnie nie znosi. otwarcie powiedziała mi kiedyś że przez to że jej syn mnie poznał to ona jest taka samotna....patrzcie państwo. a nie przyszło do głowy byśmy sie do siebie zbliżyli tylko najlepiej jest byc zazdrosną o wlasne dziecko i mieć problem z tym że on rodzinę chce załozyc/ oczywiście nie raz przez nią płakałam. jako koszmary wspominam większość spotkań z nią. dlatego za moją krzywdę, z radością będę patrzeć jak żmija się skręca bo nie może wnuka zobaczyć. Dowalała mi do tego stopnia że chciałam odejść ze związku z jej synem. Od kiedy dowiedziała się że jestem w ciązy to nagle wzorowa teściowa i dobra babcia, a widać aż jak ma po kryjomu gorzką minę i udaje by coś zyskać...już się wtrąca jakie imie będize. nie, nie będę jej pozwalała na zbyt czeste kontakty z dzieckiem.Zemsta jest rozkoszą bogów. zaraz mnie teściowe zaplują a ja im się w twarz śmieję. i do tych co twierdzą że moja teściowa ma w d...wnuki to rozczaruję was. nie, ona liczy na to że bedzie miala na nie wpływ i bedzie je wychowywac na swoją modłę. wiem bo widzę co wyrabiała u drugiego syna, wpędziła synową w depresję poporodowa jeszcze bardziej. Dziękuję bardzo ale nie.

Gość gość
chyba juz dzis zakladalas temat o tesciowej. wystarczy

Gość gość
ja? ja tu dopiero weszłam i nie bardzo wiem o jakim temacie mowa ale chętnie poczytam

Gość gość
ale czemu masz się sama karać że masz hujową teściową??? Ja bym zrobiła na odwrot , zawoź jaj wnuki co 2 dzień:) niech się baba pomęczy a ty w tym czasie sie relaksuj:)

Gość gość
A niech su/ke skręca. Mam niemalze identyczna sytuacje . Widzi moje dziecko góra 2 razy w miesiącu a czasami jeszcze rzadziej

Gość gość
Ja tam sram na bachory synowej,ona suka a bachory wychowywane przez nia nie będą lepsze,niech spada szmacisko na drzewo.

Gość gość
I jak myślicie, głupie pochwy, komu większą krzywdę robicie, teściowej czy dziecku? Kontaktu z dziadkami nie zrekompensuje schizowana mamusia kwoka

Gość gość
WY wszystkie jestescie popie.......ne,wezcie sie BRUDASY I LENIE CUCHNĄCE za robotę,bo w domu smród i brud a wy napierd...cie od rana o tesciowej.Napiszcie możę o swoich walniętych mamusiach,one tez mają dużo za kołnierzem. Od opieki nadz dziećmi jesteście wy jak dooopy od sr....a

Gość gość
moja tesciowa tez nie jest swieta ale po urodzeniu coreczki zawsze moge na nia liczyc. malo tego przez ponad rok zostawala z nia jak bylam w pracy. nigdy nie narzekala a mala ja uwielbia.

Gość gość
tyle jadu w twoich wypoeirdziach jest, wg mnie to trafil swoj na swego. Twoje zycie nie zdobedzie na jakosci, poki bedziesz wylewac swoj jad z buzi. Tak bedziesz miala,