Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość55555

jak zrozumiec takie zachowanie Kobiety?

Polecane posty

Gość gość55555

A wiec poznalem Kobiete.. Moich marzeń jestem ja oczarowany czuje, ze ona mna tez mozemy gadac godzinami. Ostatnio coraz bardziej myślimy o byciu razem ona ma 30 lat jak i ja, od 3 dni niby wszystko jest dobrze bo obiecaliśmy sobie, ze jak cos będzie nie tak to sobie mowimy. Zaczela mnie nie tyle co unikać co czasem dziwnie milczy wtedy wieczorem dzwoni i gadamy 2 h normalnie, mysle, ze mnie sprawdza jak sie zachowam. Pomozcie panie.

Gość gość
Możliwe , że faktycznie zaczyna bezsensu pogrywać. Jestem kobietą, ale kompletnie tego nie rozumiem. Być może ma też jakiegoś zapasowego oprócz ciebie, ale raczej to pierwsze. Weż ja po prostu zapytaj i nie owijaj w bawełnę. Zapytaj czy uprawia gierki, powiedz, że Ci sie podoba, poważnie o niej myślisz itp. Jeśli laska tylko pogrywa , zależy jej i ma faktycznie coś w głowie to się ogarnie.

Gość gość55555
Dzis z pracy napisala mi maila, ze zapomniala tela i jedzie do mamy na imieniny po pracy a pozniej kolezanka przychodzi do niej na noc. Zdaje mi sie ze sprawdza moja reakcje.. Bo ostatnio jak milczala focha walnalem malego . Moze sprawdza jak sie zachowam ale nie wiem co robić??

Gość gość
Jacy wy jesteście naiwni, ja p********* Ma innego, proste jak budowa cepa.

Gość gość55555
Pomoże ktoś?

Gość gość55555
cyli mam ja kopnąc w d/u/p/s/k/o i poszukac innej?

Gość gość55555
Czyli najlepiej zrobie jak nie będę sie odzywal..

Gość gość
No ale o co ci chodzi? O to że ona ma prócz ciebie swoje życie plany ?Według ciebie powinna warować przy telefonie i czekać na smsa i twoj kontakt.

Gość gość55555
No nie.. Ale imieniny mamy pozniej kolezanka na noc.. Widze ze jej zależy ale o co tu chodzi?? Moze chce bym sie wk.. Chce zobaczyć co zrobie.. Tak mysle..

Gość gość
Nie bedzies się odzywał?? chłopie to ty jesteś facetem czy nie??kuzwa co się z wami dzieje??? zakochałeś się to walcz i pokazuj ze ci zależy! a nie czekaj na jej ruch !to ty jesteś facet wiec weź się w garsc

Gość gość55555
Bede walczyl ale nie moge przeciez przesądzić z tym b sie narzuca. Napisala, ze sie odezwie wiec dam jej czas.

Gość gość
Ile się znacie? Gdzie się poznaliście? Na razie jesteście na stopie zapoznawczej czy były już pocałunki , sex?

Gość gość55555
Znamy sie tydzień na razie stopa koleżeńska.. Poznaliśmy sie na portalu randkowym.. Ona nawet dzis wiadomość o tym ze zapomniala tela zostawila na tym portalu.. Tak jakby sprawdzala czy jeszcze tam bywam..

Gość gość
Tydzien się znacie i ona jz wydzwania do ciebie???dobra:-) nie wiem ale ja to na początku tak się nie wychylam nigdy i nie są to żadne gierki. Nie przeszkadza ci to??

Gość gość
A ile razy spotkaliście się przez ten tydzień? No i najważniejsze- co ty tak panikujesz chłopie, to dopiero TYDZIEN!!! nie przegnij bo ją wystraszysz.

Gość gość
"A wiec poznalem Kobiete.. Moich marzeń"...powiedział po tygodniu znajmości:-D Człowieku weź trochę na dystans bo ty chyba jesteś w gorącej wodzie kąpany. Jak można po tygodniu pisać ze to kobeta twoich marzeń? Chyba że chodzi o łózko

Gość gość
Zachowujesz sie jak napalona nastolatka. Zwolnij. Daj jej oddychac

Gość gość
Nie ma nic gorszego jak facet który po tygodniu znajmości mówi że odnalazł kobietę swoich marzeń:-( mnie tacy przerażają, może to ją odstasza od ciebie?

Gość gość
o kurrr....teraz doczytałam ze znacie się tydzień a ty strzelasz focha bo ona idzie na imieniny do mamy a później odwiedza ja koleżanka?????czy ja śnię czy ty masz coś z głową????? człowieku ogranij się , jesteś jakiś chorobliwie zazdrosny a co dopiero będzie później. Ona to pewnie zauważa- ten foch który strzeliłeś- i zaczyna się wahać. Nie ma się co dziwić, dla mnie ejstes jakims patologicznym zazdrośnikiem! jak można po tygodniu znajmosci oczekiwać pełnego oddania ???chory jestes

Gość gość5555
Raczej nie odstrasza jej facet który pracuje w abw jest wręcz mokra...

Gość gość
Desperacja i apodyktycznosc na 100%. Daj tej kobiecie czas i nie napalaj sie jak szczerbaty na suchary

Gość gość
Nooo, popieram, przeginasz. Myślałam, że znacie dużo, dużo dłużej. Tak to napisałeś jak byście mieli za sobą trylion spotkań i rozmów na żywo. Wstrzymaj chłopie.

Gość gość5555
Dlatego zwolnilem!! Odpisalem jej ze zrozumialem i jest w porządku i tyle...

Gość gość5555
Ale chyba jeszcze nic nie jest stracone?? Wiem ze ona mnie bardzo lubi. Bardzo bo to sama mowi

Gość gość
N o więc jeśli przystopowałeś to ok, tak trzymaj. Zapytaj co słychać itp, po prostu rób co do tej pory robiłeś, tylko sięnie nakręcaj.

Gość gość
Dla mnie byłbyś skreślony. Gdyby mi facet po tygodniu strzelił focha za to ze mam swoje życie i plany to bym go skreśliła. Ile razzy się spotkaliście?

Gość gość55555
Nie strzelilem jej focha o dzisiejszy wieczor!!!!

Gość gość
przecież pisales ze strzeliłeś focha to zdecyduj się chłopie

Gość gość55555
Focha strzelilem jak mi o bylym pisala..

Gość gość
o k***a chłopie lecz się:-D co ty strzelasz focha bo ona mówi o byłym?? chory jesteś, zazdrosny o wszytsko i wszystkich. Ta kobieta ma 30 lat, przed toba WYOBRAZ sobie miała swoje zycie, wiec i faceta a może i dwóch albo trzech... a ty strzelasz focha??? To nie tak kobieta się dziennie zachowuje tylko to ty masz problem kolego sam ze soba