Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

filiptyn

Portale randkowe

Polecane posty

Witam, Jestem samotnym facetem mieszkającym w Niemczech zalogowałem się na portalu polishdating.de z myślą, że może uda mi się znaleźć moją drugą połówkę. Zalogowałem się na profilu darmowym. Po jakimś czasie zacząłem dostawać miłe e-maile z różnych stron świata. Ze względu na OCZYWIŚCIE BRAK PREMIUM nie mogłem odpisywać. Kupiłem PREMIUM. Po zarejestrowaniu był okres posuchy. Pisałem, wysyłałem itd.. Po tygodniu otrzymałem gorące buziaki od normalnych pań. Nie były one jakoś przesadnie urodziwe. W tym samym czasie otrzymałem dwa. Gdy te osoby próbowałem znaleźć na panelu osób zalogowanych w danym dniu ich nie było, zastanowiło mnie dlaczego ? Wiem, jestem może naiwny, że można znaleźć osobę z którą można spędzić życie przez internet ale mieszkając za granicą i mając barierę językową jest jeszcze trudniej niż w PL. Myślę, że polishdating.de to zwykłe naciągactwo. Radzę uważać i nie podchodzić zbyt emocjonalnie do buziaków, uśmiechów, zdjęć. Szkoda tylko, że wiele osób szuka partnera a dla portalu liczy się tylko kasa i szuka JELENI !!!!.Dobrze, że ja byłem tylko na miesiąc. Pozdrawiam i przestrzegam

Gość gość
wiele jest takich portali naciaganych. Zobacz Tinder (full darmowy), Badoo (tylko uwazaj i zaloz nowe konto email, nowy facebook dla badoo specjalnie, reszta juz jest ok. nawet uslugi premium mozesz dostac za darmo jak nabijesz punkty klikajac w reklamy) i sympatie. Tylko ciezko moze byc z niemcami. Idz do osrodka kultury polskiej w niemczech w swoim okregu, tam jest duzo polakow, poznasz ludzi

Gość gość
Zbiornik