Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

internet domowy gdzie ?

Polecane posty

Gość gość

wprowadziłam się do nowego domu i chciałabym podłączyć również internet czy ktoś może polecić konkretnego operatora ? dodam że mieszkam na wsi i puki co na 100% jest możliwość neostrady od orange (tp) 20 mb/s za 39,90 a może zna ktoś tańsze rozwiązanie ?

Gość gość
a skad my niby mamy wiedziec kto na twojej wsi oferuje internet? nawet w bloku w centrum warszawy masz 3-5 opcji i nie masz dostepu do oferty z calej polski

Gość gość
tak 39,9 zł a masz w telefon stacjonarny ? jeśli nie to dolocz sobie 3 dychy za linie razem masz 69,9 ( umowa na 2 lata jak na rok to dycha w góre czylii 79,9 nie lepiej wziąść sobie mobilny czy od lokalnego operatora radiowego ?

Gość gość
jak mieszka na wsi to nie bedzie LTE. poza tym w domu to cywilizowani ludzie maja prawdziwy szerokopasmowy internet, a nie radio, gsm czy lte. kabel zapewnia idealna jakosc polaczenia i wysokie predkosci, krotki czas reakcji... VERCTA, Netia, UPC, Polsat, Multimedia... zapytaj sasiadow najlepiej, co jest dostepne, tylko takich kumatych. ja mam 50zl / msc w wynajmowanym mieszkaniu 30mbs umowa na czas nieokreslony. na okreslony jest taniej / szybciej

Gość gość
dzwoniłam przed chwilą do orange(tp) i namówili mnie na funpack hd (telewizja internet stacjonarny i telefon stacjonarny z nielimitowanymi rozmowami na tel stacjoanrne za niecałe 90 zł miesięcznie w przyszłym tygodniu umuwiłam się na środe na montaż a na poniedziałek na kuriera z umową może ktoś ma ten pakiet zwie on sie funpack czy jakoś tak czy jesteście z niego zadowoleni ?

Gość gość
a co jakby z nimi podjąć pracę? gowork.pl/opinie_czytaj,781347