Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marzę o relaksującej kąpieli w wannie

Polecane posty

Gość gość

, a tymczasem mam prysznic :(

Gość gość
a ja mam wanne 190cm i marzy mi sie prysznic

Gość gość
Właśnie mocze doopsko w wannie. .. megaaa choć czasami marzę o prysznicu

Gość gość
to se kup takie to trudne ? Ps fajne pytanie

Gość gość
nie moge bo łazienka za mała :( Wiecie jak c*****o się pod takim prysznicem goli nogi ? A jak c*****o sie peeling nakłada ? na dodatek mi sie ułamał uchwyt od słuchawki prysznicowej i nie wiem jak to naprawić, wiecie jak sie myje ? W jednej łapie trzymam słuchawke a drugą łapą sobie łeb myje, a jak potrzebuje obu rąk to wtedy słuchawke musze odłożyć i na zimniaka sie ogarniać :( Ach.. tak marze o wannie

Gość NIEDOROZWINIĘTY JESTEM
A ja marzę o tym, by się z Tobą wykąpać w tej wannie 😘;)

Gość gość
miło mi :)

Gość gość
Przecież są wanny z zabudową prysznicową... Planuję taką w łazience.

Gość gość
Też mam prysznic w wynajmowanym mieszkaniu i tęsknie za wanną. Za to mąż wniebowzięty ;p achhh marzy mi się tak porządnie wymoczyć i te uczucie potem że każda komórka ciała jest taka oczyszczona, wymoczona. Pod prysznicem tak się nie da :D golenie nóg to też koszmar, a jestem w ciąży, jak mi jeszcze trochę brzuch urośnie to chyba mąż mi będzie nogi golił bo się nie schylę

Gość gość
ja też o tym marzę mimo że mam wannę.... ale mam też bardzo absorbującą 8 mies córkę, mąż w delegacji. Jak się kąpię to biorę ją do łazienki do chodzika ale i tak drze się po 5 min, więc moje mycie nie trwa dłużej niż 5 minut. Jak śpi to zawsze mam takiego pecha, że po minucie w wannie już słysze że się obudziła i płacze, ehhh Dzis sie kapałam znów na szybkiego ale już włosów nie zdążyłam umyć, nie myłam ich już z 4 dni....

Gość gość
Ja mam wannę 150cm z hydromasażem w domu w górnej łazience a prysznic w łazience na parterze wiec nie narzekam:-)

Gość gość
prysznic jest super jak sie człowiek spieszy do roboty ale to jest takie właśnie z wierzchu mycie, a żeby sie własnie porządnie po kobiecemu ogarnąć jak należy to tylko wanna. Pod prysznicem to jak sobie odżywke na włosy nałożysz to bez sensu jest, bo czekać aż sie wchłonie to szkoda tej wody, a z drugiej strony nie schylisz sie żeby robić coś innego w tym czasie bo ci to spłynie z tych włosów, zakręcić wode to też nie bo zmarzniesz. Bez sensu ta cała polityka. To jest tylko dla facetów dobre, a dla kobiety to tak jak pisałam do roboty jak sie spieszy albo w lecie jak sie chce człowiek schłodzić i chlapnąć

Gość Mama jedynaka
Ja mam prysznic z brodzikiem i sobie chwale. Mozna usiąść, spokojnie nogi ogolić. Głowę myje na początku i nakładam odżywkę i przez ten czas co wykonuje resztę czynności zdąży mi sie wchłonąc. Nie widzę problemu, nie zamieniłabym go na wannę.

Gość gość
Ale milo sie czyta kulturalne wypowiedzi. Ja mam wanne. Maz narzekal do czasu kiedy zaczelismy sie kapac razem. To taki nasz maly azyl.

Gość gość
Ja tez mam tylko brodzik z prysznicem, tragedii nie ma ale jednak wanna to wanna..Ale przy moim metrazu to moge tylko pomarzyc ;) Jak sie dorobimy domu to bede miala ze trzy lazienki i w kazdej wanna :D