Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przedszkole w Katowicach

Polecane posty

Gość gość

które przedszkole w Katowicach wybrać? gdzie Wasze dzieciaki czują się dobrze? wgl to chętnie chodzą do przedszkola? bo jak tak o tym myślę to jakos sobie nie wyobrazam tego

Gość gość
nie martw się na początku jest zawsze trochę tupania nogą ale jak wychowawca przedszkolny dobrze zadba o wprowadzenie dziecka do grupy i ich odpowiednia integracje to wszystko się ułoży przynajmniej tak było u mnie i uważam żę teraz duża chęć Kubusia do chodzienia do przedszkola to głownie zasługa pan wychowawczyń z wesołej siódemki

Gość gość
Ja już dw a razy zmieniłam dziecku przedszkole, aż w końcu w Wesołych Słoneczkach poczuł się dobrze. Uff... ale i było nerwów... ;/

Gość gość
Polecam szczerze "Skrzaty" przy Dziewiczej. Mój syn je uwielbia! Ja zresztą też, bo zawsze można tam liczyć na dobry kontakt z kadrą i kierownictwem, w razie jakichkolwiek problemów czy wątpliwości, a nawet poradzić się pań, jak uporać się z rozmaitymi rodzicielskimi dylematami :). Poza tym – dzieci naprawdę mają okazję poznawać świat i wiele się nauczyć. Przykładowo – gdy spadł śnieg, oglądali go pod lupą, dowiadywali się, skąd się wziął itd.. Nigdy nie jest nudno, jednym słowem :)

Gość gość
z tym przedszkolem to jest koszmar, z jednej strony uważam że dziecko powinno rozwijać się w otoczeniu rówieśników a z drugiej strony wolałabym je zostawić w domu i sama je uczyć, ostatecznie po długich poszukiwaniach wybrałam wesołą siódemkę i jak Marysia tam jest to jestem zupełnie spokojna

Gość gość
odwiedziłam wiele placówek, ale faktycznie... najlepsze wrażenie zrobiło na mnie przedszkole Wesołe Słoneczka

Gość gość
Moje dziecko chodzi do prywatnego przedszkola w Katowicach, do Centrum Edukacji "Familia" ( www.familia.edu.pl jakbyście chciały łatwo znaleźć info) i jestem naprawdę zadowolona z tego wyboru. Ma świetna opiekę, ciekawe i rozwijające zajęcia, bardzo lubi chodzić do przedszkola

Gość gość
my wozimy maluchy do przedszkola niepublicznego http://www.promyk.szczecin.pl/ i musze pochwalic je. Póki chodzili do publicznego widzialam, ze rozwijaly sie mniej i nie bylo tam tak dobrej opeki.