Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie uprzejmy ginekolog

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat, od kilku miesiecy współżyje, wiec postanowiłam udać sie do ginekologa. Do lekarzy zazwyczaj chodze sama, nie potrzebuje towarzystwa mamy gdyż uwarzam ze jestem na tyle dojrzała ze sama moge zadbac o swoje zdrowie. Zadzwonilam do przychodni, pani położona z którą rozmawiałam byla na pozór bardzo miła, pozwoliła mi przyjsc bez osoby pełnoletniej, niestety miła była do czasu. Gdy zjawiłam sie w przychodni pani potraktowała mnie jak kogoś nizszej kategorii,gdy powiedziałam jej że współżyje to wypytywala mnie czy mam stalego partnera czy upiłam sie na imprezie. Poczułam sie urażona :( chciałam zadbać o zdrowie swoje i chłopaka a na dzień dobry zostałam zmieszana z błotem :( W gabinecie również nie czułam sie komfortowo, mialam bardzo mało prywatnosci, lekarz patrzył na mnie jak na małolate a nie jak na kobiete. Dodatkowo wykrył u mnie nadżerke, przy czym pytał sie czy mój chłopak zeczywiscie jest moim pierwszym partnerem. Kilka tygodni później jak wzielam juz leki na infekcje którą niby miałam (grzybica) przyszłam na kontrolę, sama musiałam sie prosić by szanowny doktor mnie zbadał, niestety tego nie zrobił, wyników cytologii tez na oczy nie widziałam, gdy sie pytałam czy moge je zobaczyc powiedzial ze nie ich przy sobie. powiedział tylko ze mam zapalenie i mam znowu brac te leki co wcześniej (na grzybice) . Olał mnie po całości, jeszcze na dodatek dodał mały komentarz "gdybyś tak wcześnie nie dała to byś problemów nie miała" Wyszlam z gabinetu z płaczem i zroziłam sie ginekologów mężczyzn. Słyszałam bardzo dużo negatywnych komentarzy dotyczacych tego lekarza, wiekszosc z nich dotyczyła wyłudzania pieniedzy poprzez stawianie nieprawidlowej diagnozy jaką jest nadżerka i zarabianiu na zabiegach jej usuwania. Co sądzicie o tej sytulacji? :/ :/ :(

Gość gość
Wielu lekarzy w Polsce to chamy, bez szacunku do pacjenta. Zmień lekarza.

Gość gość
Zmień lekarza. zgadzam się. I jeszcze ze stosowną reklama na portalu znany lekarz. Czasami jest uzasadnione że pytają o ilość partnerów i takie tam ale to już ewidentnie przegięcie. Czasami nie trzeba uprawiać seksu żeby takiego grzyba załapać więc nie wiem czego on się czepia. Ciekawe czy by był tak samo wygadany jakbyś przyszła z matką. Ja miałam taka sytuację że lekarz popatrzył na mnie z politowaniem jak na idiotkę jak mu powiedziałam jak długo badan nie robiłam. Po czym sam tez mi badań nie zrobił, polecił tylko jakieś środki dostępne bez recepty i kazał przyjść na kolejną wizytę po kilku tygodniach. A miałam wtedy pierwszy odkąd pamiętam stan zapalny i nie wiedziałam czy to grzyb czy inna ameba.

Gość gość
Oni w czambuł przepisują te leki i zapełniają papiery grzybicami, bo pewnie mają z tego kasę. Mi też Pyskło wynalazł grzybicę i każdej mojej koleżance, która u niego była. I też mnie odesłał i kazał wrócić po przyjęciu leku. No i zapewne mi się po tym medykamencie polepszyło (w papierach) bo grzybica była wymyślona. Z nadżerkami też ponoć oszukują, ja zmieniłam lekarza, nastawiłam się psychicznie na te wypalanki, a drugi stwierdził, że nie ma. Daj sobie z cha/mem spokój.

Gość gość
albo naciągają na prywatne wizyty, bo na państwowym się trzeba prosić o badania które ci przysługują.

Gość gość
Tacy niestety też się zdarzają! ! Zmień lekarza koniecznie. Ja też pamiętam swoją jedną z pierwszych wizyt u jednej ginekolog. Poprosiłam ja grzecznie o zrobienie posiewu bo ciągle w ciemno mi leki dawała a chodzilam prywatnie i w tym czasie nie stać mnie było żeby co chwilę latać do lekarza to się na mnie wydarla ze ja jej nie będę dyktować co ona ma robić! Jakieś głupie komentarze też się zdarzały. Więcej już do niej nie poszłam .

Gość gość
Ja teraz idę do lekarza który przyjmuje tylko państwowo i większość pacjentek go chwali. Ostatnia lekarka do której poszłam robiła mi jakies badania ale szczerze mówiąc nawet nie wiem co, bo nic mi nie powiedziała, chyba cytologię. Nie powiedziała też czy dobrze czy źle. Dopiero jak coś zapytałam to mi odpowiadała. Umówię sie jeszcze raz do niej na wizytę to może dowiem się co za badania robiła i jakie wyniki.

Gość gość
Naucz się pisać a nie bierzesz się za współżycie, skończ szkole, bo matury nie zdasz, uważam się tak pisze a nie przez rz, weź to pod uwagę, jak pójdziesz na maturę ,ale wątpię prędzej brzuch zrobisz.

Gość gość
19,44 a kogo to obchodzi jak sie pisze , zdziwaczala p**do

Gość gość
Dobrze ze piz.ę umie otworzyć

Gość gość
20;20 SAMA JESTES P***A, ROZDAJACA D**Y!

Gość gość
21;38 p**de to rozdaje na prawo i lewo autorka ,mloda suka ,d***** szmata.

Gość gość
czego ją obrazasz, prawdę ci napisała osoba 20.20

Zmienilabym go i nigdy wiecej tam sie nie pojawila! Do tego zrobilabym mu zla reklame.