Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mężczyzna zakocha się w brzydkiej kobiecie ?

Polecane posty

Gość gość

Nawet jeżeli ona nie jest bogata itd?

Gość gość
No way. Chociaz mawiaja ze kazda stwora znajdzie swego amatora. Kwestia jak daje i czy robi z polykiem.

Gość gość
Czyli przed seksem nie ma szans?

Gość gość
Pitolenie.. jeśli facet jest wartościowy to zakochuje sie w charakterze.. wygląd może go jedynie przyciągnąc.

Gość gość
jak przed seksem sie nie zakocha to po seksie tym bardziej Cię oleje

Gość gość
Nie ma szans Haha Oni biorą najgłupszą, ale ładną Fakt, że roochają i zostawiają bo wstyd Najlepiej jest być piękną i mądrą :)

Gość gość
To chyba jednak nie jestem taka zła skoro mam atrakcyjnych i zakochanych adoratorow ;)

Gość gość
To, że ktoś ci cześć mówi nie znaczy, że jest zakochany :D

Gość gość
Już zazdrośnica sie odezwala:)

Gość gość
Ja prdl jaka zazdrośnica, pisze jak jest

Gość gość
Grube i brzydkie mają facetów, takich jak one....

Jak masz przyzwoity charakter, posiadasz jakieś wartości to dla kogoś o podobnych poglądach wygląd nie będzie miał żadnego znaczenia. Przynajmniej będziesz wiedziała że ktoś kocha cię za wnętrze a nie za wygląd.

Gość gość
Oczywistością jest ze zabiegają i wyznają mi miłość i są wpatrzeni we mnie, a nie, ze wysuwam wnioski na takiej podstawie jak napisałaś. Bądźmy poważni :)

Gość gość
Ludzie podobno dobieraja sie wg atrakcyjnosci.Brzydka ani grubsza nie jestem,a zabiegają naprawdę ci z najwyższej ligi dlatego tak ciężko mi uwierzyć .... charakter mysle, ze mam w miarę ok .

Gość gość
Napisz, że wyznają ci miłość na fejsbuku..... ;)

Gość gość
Oczywiście na insta też i jeszcze czaterii:D

Witam. Mężczyźni są wzrokowcami nie ukrywajmy ale każda kobieta jest piękna na swój sposób. Jeżeli masz już obiekt westchnień to spróbowałabym małej gierki. Postaraj się stać jego przyjaciółką. Po Doradzaj mu , odkrywaj się przed nim. Po jakimś czasie jeżeli jest samotny to zaproponuj mu kino. Umaluj się , nałóż jakąś świetną sukienkę. Jednym słowem upiększ się podkreślając swoje walory. Ale bez przesady nie wywalaj przed nim cycek czy tyłka. Uwodź go. Szansa na miłość po przyjacielskich stosunkach jest naprawdę duża , ponieważ facet ma wtedy szansę na poznanie twojego wnętrza. A uwierz każdy facet chciałby mieć dziewczynę z cudownym charakterem. Trzymam kciuki ;*

"A uwierz każdy facet chciałby mieć dziewczynę z cudownym charakterem. Trzymam kciuki ;*" Wolabym jechać na ręcznym dożywotnio, niż mieć "brzydką dziewczynę z cudownym charakterem", co z doświadczenia wiem, zdarza się dość rzadko. Psychologi to zazwyczaj miernoty z deficytem zdolności logicznej dedukcji

Gość gość
LubieGracWKomputer dziś Chyba po 30tce nie ma juz mezczyzn z podobnymi pogladami :(

Gość gość
Piękno czy brzydota to pojęcie względne, sam wygląd i tak nie jest najważniejszy, bo on co najwyżej może zainteresować kogoś na wstępnym etapie, potem zwraca się uwagę bardziej na charakter i wygląd schodzi na drugi plan.

Otóż to zależy od wychowania w domu. Za 4 miesiące wychodzę za mąż i brat mojego narzeczonego jest szaleńczo zakochany w dziewczynie , która urodą nie grzeszy choć on sam jest bardzo przystojny. Otóż dziewczyna ma pełno wągrów , pryszczyków , pozostałości po trądziku , jest otyła , nie maluję się , a do tego jest bardzo niska. Jednak pokochał ją za to jaka jest. Sama byłam świadkiem jak dziewczyny lgnęły do niego , a on nadal pozostawał przy swojej Anicie. Planują ślub za rok. Także zależy to o mężczyzny. Oczywiście może być taka sytuacja , że kiedy motylki w brzuchu znikną , klapki spadnął z oczu to może być tak , że inaczej spojrzy na swoją partnerkę. Zresztą makijaż może zdziałać cuda. ;)

10:49 - Pudło. Bo być z kimś w związku seksualno-emocjonalnym z kimś kto się nie podoba, to tak, jakby jeść przez te kilka lat coś, czego się nienawidzi (w moim przypadku to takie wynalazki, jak np szczawiowa, kapuśniak, schabowe). Ja bym wtedy zwariował. Odnoszę wrażenie, że nie potraficie rozróżnić dwóch kwestii - szanować kogoś i przyjaźnić się z kimś, a być z nim w związku o charakterze emocjonalno-seksualnym...

Gość gość
nie wiem, ja bym nie mógł

Gość gość
Zależy co masz na myśli mówiąc brzydka.

Gość gość
Nie da rady Znajdziesz byc moze, ale brzydkiego