Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałem wyrazić swoje zażalenie na temat jedynki z polskiego ocencie. .

Polecane posty

Gość gość

Zamknelo mi to wrota do poprawek pomijam fakt problemów zdrowotnych napisałem dużo prac z polskiego dwie nie przyjęli lepiej jak bym z internetu skleil na dodatkowy gdzie chodzilem jedna napisałem długą pracowałem oplacilem przeczytałem trochę zbrodni i kary (czego większość innych osób nie) nauczyłem się lektur gdzie pytany byłem o jakąś której nie miałem i oddałem jako jedyny prace kontrolna na czas co chyba nie ma znaczenia skoro nie oddałem tych wypracowań na tamto wywalone ogólnie zrobiłem dużo więcej niż połowa nie pytanych dużo się napisałem coś poswiecilem najmadrzejszy nie byłem ale nie najglupszy coś włożyłem każdy z rozprawek jedynych egzaminow dostał jedynki i chciał bym żeby ta szkoła jak daje polecenie to powiedziała czy trzeba czy chętni albo była konsekwentna nikomu się nie skarzylem tak teraz myślę pół roku w d**e czy sprawiedliwe chyba nie

Gość gość
no to się nie wysiliłeś.... żal...

Gość gość
Wgl lepiej jakiejś blondyce dać co ledwo klasyfikowana i idzie bo jest niby chora z lekcji niż mi chu.j im w d**e wysiles ...

Gość gość
I mam najwyższą frekwencję

Gość gość
No i c***j z tego, każdy debil może dotrzeć do szkoły :D

Gość gość
Co dotrzeć nie zdałem pytali mnie a innych nie mówią ze będę nie klasyfikowany to ogarniam zwolnienie potem okazuje się ze to nie prawda każą napisać przez 2 tyg prace kontrolna to pisze okazuje się ze można i po egzaminach oddać ,od 50% jest klasyfikacja a można od 30 wgl dajcie spokoj

Gość Herald
pamiętam z lat technikum, że POLONISTKI szukały wrażeń , było kilka , które normalnie się chciały pukać z uczniami i wprost prowokowały ale też były nawiedzone na punkcie swojego ulubionego pisarza lub prozaika , jeżeli się uweźmie FRANCA to trzeba jej spróbować sprzedać temat o którym nie ma zielonego pojęcia , można ją zapytać wprost , jak się wabił pies Rzeckiego , prawdopodobnie nie będzie wiedzieć ale Ty musisz wiedzieć i znać odpowiedz, można FRANCĘ zaskoczyć nowym tematem w stylu 'ja z jednej strony i ja z drugiej strony mego mopsożelaznego piecyka pdf' ale musisz znać i wiedzieć o co biega, inaczej będziesz uduszony i wypatroszony , jak indyk w mikrofali upieczony !