Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karol87

Moja dziewczyna ma problem z alkoholem.

Polecane posty

Gość Karol87

Do tego choruje na schizofrenie w ktorej ma lęki i wycofanie społeczne, duzo przezyla w zyciu a jest bardzo wartosciowa i piekna strasznie mi jej szkoda bo moje uwagi nic nie robia nie wiem co robić ona duchowo umiera widze to z roku na rok gorzej coraz mniej akceptuje siebie nie chce sie leczyc bo jest zdania ze i tak jej nie wylecza tylko uspia jak zombi bo kiedys sie leczyla, ma dopiero 25 lat cale zycie przed sobą nawet mnie nie slucha..

Gość Karol87
Ludzie co mam robic nie mam sily nie chce jej stracic!!

Gość gość
To już leczenie specjalistyczne jak chcesz jej pomóc

Gość Karol87
Ona nie chce nigdzie sie leczyc !!

Gość gość
ale kto ją pyta o zdanie? schizofrenia to choroba psychiczna...i w takim przypadku leczenie powinno być chyba przymusowe skoro choroba postępuje a ona odmawia leczenia, może kogos skrzywdzić i nawet nie będzie wiedziala kiedy bo tak ta choroba dziala..jeśli ci na niej zależy to zadbaj o to by była leczona nawet siłą i miala dobra opieke lekarską i dobrego psychiatre..wiadomo ze nie bedzie łatwo patrzeć jak ukochana cierpi ale wiesz ze to dla jej dobra..jest młoda ma całe życie przed sobą..

Gość gość
hahaha przymusowe ty jestes tepa xD nie kazdy schizol to zagraza zyciu

Gość gość
ale ona zagraża swojemu życiu przede wszystkim, bo jest na wykończeniu a nie leczy sie, a też w schizofreni są róŻne tryby, i nic niewiadomo co nagle moze odwalic tej osobie tak naprawdę..bo choroba jak sie pogłębi to człowiek traci kontakt z rzeczywistoscia coraz mocniej..a skoro będąc chora do tego pije mocno to tak naprawdę nigdy nie wiadomo jak zareaguje