Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to teskt na splawienie mnie?

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy facet po randce ( którejś tam z rzedu) mówi mi na koniec " to zdzwonimy się, dziękuje za spotkanie,pa"? Czy "zdzwonimy sie" to tekst na splawienie?

Gość gość
niestety tak....jeśli nie pytał konkretnie czy się spotkacie jeszcze to to zwykły spływ...

Gość gość
NO wlasnie nie pytał tylko powiedział, ze bedziemy w kontakcie :( Ale spotkanie bylo bardzo mile, no i namiętne choc nie pierwszy raz spalismy ze soba tylko już 3

Gość gość
Po seksie taki tekst??? no to ewdentnie nie traktuje cie poważnie.. A poza tym co ty taka łatwa jesteś?do łózka się idzie jak facetowi zależy na tobie a nie jak mówi"czesc zdzwonimy się jakoś"

Gość gość
czyli jednak ten teskt zle wrozy ? :(

Gość gość
Dzizas kobieto, nie wierze. Ten tekst znaczyl mniej wiecej tyle- bede mial ochote pobzykac,to sie odezwe.

Gość gość
Eee tam, prowo

Gość gość
Jakby mi facet po seksie powiedział "zdzwonimy się, pa" do dostałby w japę i już więcej by mnie nie zobaczył. Nie dziwię się że faceci was tak traktują, same sobie na to pozwalacie. Jesteś dla niego zabawką do łóżka i niczym więcej.

Gość gość
Jesli chcesz znac odpowiedz na swoje pytanie napisz do mojej wrozki Sofii. Ona Ci powie co on naprawde czuje, co myśli. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl Sofii jest świetna i wiele razy mi pomogła . Odpowiada na konkretne pytania, nie fantazjuje i mozna jej zaufać