Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poprostu na poczatku nie wariuj na jego punkcie

Polecane posty

Gość gość

Tak wyczytalam na pewnym temacie. Czy tak się da? Czy da się zapanować nad emocjami? Ja zwariowalam na punkcie pewnego faceta i myślałam,że on odwzajemnia. Nie wiem czy przestraszył się mojego zachowania czy od poczatku nie podobalam mu się aż tak, ale odsunął się. Robiłam mu wymówki,aż pogodzilam się z rolą koleżanki. W końcu go olałam. Tak chyba będzie lepiej. Uważam, że jeśli pojawi się prawdziwe uczucie to niczego nie trzeba ukrywać.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Da się :) Ale musisz miec silną wolę, poprostu nie wyobrazaj sobie nie wiem czego, was stojacych przed ołtarzem , zajmuj sie swoimi sprawami tez, nie zaniedbuj swoich przyjaciol itd

Gość gość
Nie zanidebywalam nikogo,nie wyobrazalam sobie ślubu,po prostu chcialam z nim rozmawiac,spotykac sie. To chyba normalne na poczatku. On wolal gadac o glupotach niz sie poznawac. W koncu zdystansowalam sie do tego stopnia,ze przestalam widziec sens tej znajomosci oraz odczuwac brak potrzeby kontaktu z nim.

Gość gość
Jeden jedyny raz w życiu tylko miałam sytuację, gdy podobalam się facetowi a on mi,spotykalismy się często, udało się zakochać. Z wzajemnością. Dlaczego to takie trudne? Albo mi zależy, a komuś nie,albo na opak.

Gość gość
Teraz spotykam się z kims na czyim punkcie nie zwariowalam. Przystojny,widać zależy mu na mnie,ale nie umiem się otworzyć.