Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego faceci są tacy ...?

Polecane posty

Gość gość

to już któraś sytuacja z kolei. przystojny, który może mieć każdą, daje mi jednoznaczne znaki że mu się podobam (patrzenie się wprost z wyzywającym uśmieszkiem, chodzenie za mną tak blisko, żeby się ze mną "przypadkiem" zetknął, otarł, itp.). za 1 razem dałam sięnabrać - on odpowiedział że o nic mu nie chodziło (wyszło, że jużkręcił z inną). za 2 razem - podobnie ("on chętnie się ze mną teges, ale ma "kogoś"...). niedawno była 3 sytuacja na szczęscie tym razem zlałam - stwierdziłam, że jakby czegoś naprawdęchciał, to by po prostu zagadał (on jest bardzo pewny siebie , więc nieśmiałośc to nie jego problem). i oczywiście dał sobie spokój. I TU MAM PYTANIE DO FACETÓW: JAKO ŻE PRACUJEMY RAZEM, DLACZEGO PO PROSTU NIE ZAGADA NA STOPIE KOLEŻEŃSKIEJ? JEŚLI KOGOŚ MA, TO OK, NIE MUSIMY BYĆ PARĄ. widzę że chodzi na stołówkę z koleżankami (nie są ładne, ani zbyt mądre więc na bank nie z uczucia do którejś) - dlaczego np. ze mną tak raz na jakiś czas nie pójdzie? albo nie zagada na wewnętrznym czacie? co ze mną jest nie tak? z innymi może, a ze mną nie? - aha i nie zna mnie więc argument że "mam paskudny charakter" odpada.

Gość gość
Jak bedzie chcial to podbije I tyle

Gość gość
ale nie musi "podbijać". dlaczego po prostu nie mogą oni normalnie "cześć co tam"? zawsze tak jest. z innymi jakoś mogą się kumplować(z paszczurami najczęściej) a ja to albo jakieś głupie gierki albo zero kontaktu. o co chodzi? nie jestem gorsza od innych a niestety oni tak mnie traktują

Gość gość
juz widac po tobie jaki masz ladny charakter jak mowisz o kolezankach ze "nie są ładne, ani zbyt mądre ". moze mu sie podobasz ale nie traktuje cie powaznie, ale jak atrakcje

Gość gość
o koleżankach to akurat nie mój tekst tylko innego kolegi z firmy...

Gość gość
Rany Boskie, facet po prostu nie czuje potrzeby rozmawiania z tobą, nie jest tobą zainteresowany i tyle, a to że ty chciałabyś to nic nie znaczy. A czy ty rozmawiasz z ludźmi którzy cię nie interesują i z którymi nie masz ochoty na rozmowę? Odpuść sobie i tyle, bo już się nakręciłaś i to może cię zgubić.

Gość gość
gość dziś Rany Boskie, " to po cholerę się gapił? szedł na spotkania wtedy kiedy ja, żeby na mnie wpaść? dlaczego gapi się ostentacyjnie kiedy widzi że zagaduję do innego faceta? skoro nie jest zainteresowany to po co e akcje? NIE ROZMIECIE O CO MI CHODZI - DLACZEGO Z INNYMI MOŻE SIĘ KUMPLOWAĆ A ZE MNĄ NIE? JA NIE SZUKAM Z NIM ROMANSU TYLKO PRÓBUJĘ ZROZUMIEĆ DLACZEGO JESTEM SKREŚLANA JAKO KOLEŻANKA

Gość gość
Dlatego ze za nim latasz, a on moze chcial sie tylko pobzykac z Toba albo pozartowac i jest przerazony Twoja desperacja?

Gość gość
A na cholere ci takie rozumienie? Jest niezainteresowany albo nudzi mu sie w pracy i urozmaica sobie czas widzac,ze nie jestes obojetna na sytuacje. Nie musi podbijac? No nie musi. Tylko,ze ty juz sie i tak nakrecilas

Gość gość
A czy ty ze wszystkimi się kumplujesz? Jednych się lubi bardziej i ma się ochotę z nimi rozmawiać, a innych się ignoruje i ty należysz do tych drugich! Zrozum to wreszcie! Piszesz że nie szukasz romansu... wmawiaj sobie tak dalej, facet ci się spodobał i dlatego boli cię to że ma cię gdzieś, bo gdyby było inaczej to nie traciłabyś czasu na zastanawianie się tylko miał to głęboko w poważaniu.

Gość gość
gość dziś "Dlatego ze za nim latasz, a on moze chcial sie tylko pobzykac z Toba albo pozartowac i jest przerazony Twoja desperacja?" ale skąd wiesz że za nim latam? widziałaś to? :D :D nie latam za nim, nie odwzajemniłam jego spojrzeń :) nie jestem zdesperowana, bo gdybym była to bym ciągneła te gierki. PRÓBUJĘ ZROZUMIEĆ DLACZEGO FACECI CHCĄ TYLKO POGRAĆ. DLACZEGO NIE CHCĄ ZAMIAST TEGO SIĘTYLKO KOLEGOWAĆ

Gość gość
Facet sobie z ciebie jaja robi i przygotowuje grunt pod zaliczenie, kilka razy cię zaczepił i oczekiwany efekt osiągnął... zaczęłaś o nim intensywnie myśleć, a to 90% sukcesu i o 90% łatwiejsza droga do zaliczenia kobiety.

Gość gość
gość dziś "A czy ty ze wszystkimi się kumplujesz? Jednych się lubi bardziej i ma się ochotę z nimi rozmawiać, a innych się ignoruje i ty należysz do tych drugich! Zrozum to wreszcie! Piszesz że nie szukasz romansu... wmawiaj sobie tak dalej, facet ci się spodobał i dlatego boli cię to że ma cię gdzieś" przecieżod początku pisałam że sąprzystojni, więc nie odkryłaś ameryki z twoim tekstem. dlaczego piszesz że sobie wmawiam? przecież to on się gapił i to on podsłuchuje moje rozmowy z innymi kolegami... - ty to nazywasz ignorancją? zazdrość cięzżera i tyle. idź wyładuj swoje frustracje gdzie indziej, nie moja wina że ty też byś tak chciała a faceci mają cięw d***e i jedyne co ci pozostało to gnojenie kobiet które mają powodzenie

Gość gość
"gość dziś Facet sobie z ciebie jaja robi i przygotowuje grunt pod zaliczenie, kilka razy cię zaczepił i oczekiwany efekt osiągnął... zaczęłaś o nim intensywnie myśleć, a to 90% sukcesu i o 90% łatwiejsza droga do zaliczenia kobiety." dobrze, to pójdźmy w tym kierunku. dlaczego pode mną robi grunt pod zaliczenie a nie pod innymi? dlaczego z innymi łazi na obiadki i nie świdruje na nie oczami tylko na mnie? ja nie chcę tych gierek tylko zwykłego kumpelstwa jak z tamtymi.

Gość gość
Gosc 10.55 Dokladnie. Autorka juz sie zlapala na przynete, na razie chce byc "tylko kolezanka", probuje zrozumiec dlaczego nagle facet ja "znielubil", jakby to mialo cos wspolnego. Ani cie lubi,ani lubi,pogrywa sobie. A Ty sie oszukujesz i jestes na prostej do tego zeby mu sie dac zaliczyc.

Gość gość
Spotykałam się kilka tygodni z takim niby to zdecydowanym a niby nie, ciagle zastanwiałam się o co mu chodzi bo ciągle był krok do tyłu po czym znowu jakby równał się z moim krokiem po czym znowu zwalniał... O co chodziło? Ano o zaliczenie i nic więcej. Olej, żaden facet który myśli poważnie o kobiecie tak się nie zachowuje tylko działa i nie odpuszcza, tym bardziej jak ma zielone swiatło u kobiety. I wcale nie trzeba takich ani zachęcać, ani ośmielać to sa zwykłe brednie bo facetowi jak zależy to działa sam i nie potrzebuje nianki,

Gość gość
Nie wypisuj bzdur bo co drugi tępak to wychwyci i będzie stosował żeby "przyciągnąć do siebie" dziewczyne. Mnie osobiście odrzuca takie zachowanie, a na twoim miejscu nie zastanawiałabym się nad tym tylko swobodnie zagadała albo po prostu ignorowała tą osobę tak jak on ignoruje Ciebie. Z drugiej strony jako kobieta Ja też bardziej komfortowo czuję się w towarzystwie facetów którzy w ogóle mi się nie podobają. Jeśli ich lubię to otwarcie flirtuje i jestem totalnie wyluzowana. Niektórych świadomie unikam bo mnie krępują albo po prostu ich nie lubię czy nie chce mi się gadać. Zdarza się tak również w przypadku kiedy facet mi się podoba wtedy zawsze coś palne więc łatwiej jest się nie odzywać

Gość gość
Facet już ewidentnie ma cię w garści, bo reagujesz agresją i chamstwem na coś co dla facetów jest oczywiste, on osiągnął swój cel... zainteresował cię sobą i teraz ty sama wejdziesz mu do łóżka :P Wy baby jesteście tak przewidywalne i durne, tak łatwo wami manipulować a to tylko dlatego że żyjecie złudzeniami i marzeniami i nie widzicie prawdy :P

Gość gość
ale to dlaczego na innych tak nie pogra tylko na mnie? dlaczego z innymi grzecznie chodzi na obiadki a ze mną nie - tylko te głupie gry stosuje?

Gość gość
Wezcie na luz, widac ze autorka z tych kobiet,co to pojac nie moga,ze jak facet chce czegos powaznie,chocby kumpelstwa,to tez powaznie postepuje.

Gość gość
gość dziś Facet już ewidentnie ma cię w garści, bo reagujesz agresją i chamstwem na coś co dla facetów jest oczywiste, on osiągnął swój cel... zainteresował cię sobą i teraz ty sama wejdziesz mu do łóżka jezyk.gif Wy baby jesteście tak przewidywalne i durne, tak łatwo wami manipulować a to tylko dlatego że żyjecie złudzeniami i marzeniami i nie widzicie prawdy jezyk.gif" CZY TY POTRAFISZ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM? NIE GRAM W JEGO FLIRT, ODWRACAM WZROK KIEDY GO MIJAM. dlaczego z innymi się normalnie kumpluje a ze mną nie?

Gość gość
A ty dziewczyno czytasz w ogole co ci tu pisza...chyba nie.

Gość gość
Czyta,czyta. Tylko wie lepiej:)

Gość gość
Tak ,baby są bardzo głupie w relacjach damsko -męskich i mówię to jako kobieta, która na szczęście czyta facetów bez problemu. Facet podbudowuje sobie swoje ego flirtując z kobietami ,ktore mu sie fizycznie podobaja i sprawdza, czy dalby rade taką zaliczyć. Wspolczuc jedynie stalym partnerkom tychże facetów. Jak juz ktos wyzej napisal- mezczyzna, ktoremu naprawde powaznie zalezy na kobiecie nie odpusci, zwlaszcza, gdy ma od niej "zielone światlo". Reszta fagasków tylko lubi polowelasić, by złapac kolejna glupią, naiwną gąskę do bzyknięcia.

Gość gość
CZY TY POTRAFISZ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM? NIE GRAM W JEGO FLIRT, ODWRACAM WZROK KIEDY GO MIJAM. dlaczego z innymi się normalnie kumpluje a ze mną nie? x Grasz w tę grę i nawet nie jesteś tego świadoma, gdybyś nie grała to nie myślałabyś o nim i nie byłoby tego tematu. Zasadnicza różnica między kobietami a facetami jest taka, że facet w takiej sytuacji albo by o lasce zapomniał i definitywnie ją przekreślił, albo zapytał ją wprost o co chodzi... kobieta nigdy tak nie postąpi, kobieta woli pomarzyć i zastanawiać się dlaczego tak jest, nie zapomni, bo facet jej się spodobał i nie zapyta wprost bo będzie bała się usłyszeć że się facetowi nie podoba. A dlaczego kumpluje się z innymi? Bo chce się z nimi kumplować, a z tobą nie, tobą woli się pobawić... pojmij to wreszcie!

Gość gość
11:01 - Trafne. Czasem zarzucamy facetom gierki, które same stosujemy. Ja też potrafię bawić się bardziej lub mniej świadomie w ten sposób. Kobiety mają podobnie i nie zaprzeczajcie. No chyba, że jesteście prostymi, nudziarami, które nie mają podstępnej natury i biorą każdego desperata, który się nawinie i okaże zainteresowanie. Trzeba jeszcze pamiętać, że kto mieczem wojuje ten od miecza ginie ;) to działa w dwie strony.

Gość OnaJużNiewzruszona
Często zranieni w przeszłości i zakompleksieni faceci ( a raczej chłopcy) którzy naczytali i naoglądali się bzdurnych jutubowych ;) poradników lubią flirtować z brzydulami w towarzystwie których trenują swój urok ( sic.) czują się pewniej i wiedzą, że nie zostaną zranieni bo przecież i tak nie poczują nic więcej dzięki czemu eliminują ryzyko bolesnego kopniaka w dupę. Jeśli ignorują lub obrażają kobietę, która im się podoba albo uchodzi za atrakcyjną to czują się mocni - w końcu to oni jej dowalają więc są górą. Trochę jak w podstawówce:).Smutne to wszystko ale niektórzy faceci są bardziej skomplikowani niż nam się wydaje. Jeśli połączymy to z mentalnością nastolatka powstaje nam mieszanka wybuchowa:)

Gość gość
zachciało się przystojnego *****cza? ha ha h ah

Gość gość
Macie pretensje do facetów a większość z was to cfane s*ki

Gość gość
Wiele kobiet często sobie różne rzeczy nadinterpretuje, dopowiada, konfabuluje. Najczęściej oczywiście w związku z facetem, który się im podoba. No i rodzi się złość, jak ten biedny chłopak nic nie robi, wtedy jest tym złym, a inne głupie na forum popierają, że na pewno sobie podbudowuje ego i tym podobne brednie. I tak to działa.