Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość kobiet mając do wyboru prawiczka lub trynkiewicza wybierze tego 2giego

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego tak jest?

Gość gość
Ja szukam prawiczka.

Gość gość
To zależy jaki prawiczek bo ci kafeteryjni to mizogini, frustraci i psychole od których lepiej trzymać się z daleka.

Gość Taki_jeden_964
Widzę że promocja wyuzdania i rozwiązłości seksualnej kwitnie w internecie nadal.

Gość Taki_jeden_964
Potem przeczyta taki buraczany wpis autora/rki jakiś 15-latek i pomyśli że jest z nim coś nie tak bo tego jeszcze nie robił.

Gość gość
Cóż za "głupi" temat (prawie nigdy tak nie piszę, ale robię wyjątek), bez obrazy ale zastanów się Autorze czy nie masz jakichś poważniejszych zaburzeń lub kompleksów i pomyśl nad terapią. Serio mówię ,bo to pomaga. Ja chodzę na terapię, mój luby też i oboje czekaliśmy na kogoś niedoświadczonego, niewinnego.... Czekaliśmy z tym do ślubu. Miałam powodzenie, mogłam wybrać bardzo "doświadczonych" ale nie chciałam -bo po co mi ktoś taki? takie wspomnienia tylko przeszkadzają w miłości z tą jedną osobą, niepotrzebnie się porównuje itp. Dla mnie ktoś kto miał już wiele kobiet i luźno podchodzi do tematu nie jest dobrym materiałem na poważny związek czy męża. Kochałam nawet kiedyś kogoś takiego i dzięki temu, że dużo nad tym się zastanawiałam, stwierdziłam, że nigdy nie będę w stanie mu zaufać, a kolejną do kolekcji nie będę. v Zmień portale które czytasz, na jakieś bardziej poważne, bo chyba schodzisz z myśleniem w prymitywizm. Kafe nie jest żadnym wyznacznikiem normalności, bo tu siedzi sporo sfrustrowanych ludzi. Poszukaj jeszcze gdzie indziej albo poczytaj literaturę fachową o psychologii, to przynajmniej bardziej obiektywne źródło. Pozdrawiam

Gość gość
To ciekawe bo Trynkiewicz jakos nie zostal moim mezem a "prawiczek" owszem. Autorze,odstaw to co cpasz albo bierz polowe bo Ci szkodzi.