Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Posmarowałam piersi kremem powiększającym, dziś idę na zabawę, sukienka którą na

Polecane posty

Gość gość

Nią kupiłam miesiąc temu jest teraz za ciasna w piersiach....pomocy! Jak mam je upchac

Gość gość
*dziś idę na zabawę na którą kupiłam miesiąc temu sukienkę która dziś jest za ciasna w piersiach. (przepraszam, ucielo)

Gość gość
Utnij

Gość gość
A cóż to za krem cudotwórca ze az tak powiększył twoje piersi ze az sukienka za mała sie zrobiła? Mysle ze po prostu prztyłąś nieco,albo jestes w innej fazie cyklu i wiadomo ze piersi wtedy zachowuja sie inaczej. ja podczas owulacji i przed okresem ma takie balony ze szok.A w moc kremow to nie wierz. za proste by to było zeby tak łatwo powiekszyc piersi.

Gość gość
hahaha,no właśnie co to za krem?

Gość gość
-Kochanie co robisz? -Smaruję piersi kremem powiększającym. -Lepiej pocieraj papierem toaletowym. -Oszalałeś? Przecież to nie pomoże. -Jak to nie, d u p ę pocierasz i patrz jak urosła

Gość gość
Upchałam bez stanika. I krem może wam nie pomaga, ja go już kiedyś stosowałam i pomógł wiec teraz do niego wróciłam i znów pomógł i to bardzo zauważalnie. Nie wiem jak to działa, możliwe że zatrzymuje wodę w piersiach ale nie obchodzi mnie to jak, ważne że działa, nie chcecie nie wierzcie, nie zależy mi na tym. Grunt, że ja mam z tego duże korzyści

Gość gość
A nie mogłam przytyć bo jestem bardzo szczupłą osobą i sukienka jest w rozmiarze xs i leżała idealnie obcisła do ciała, tylko w piersiach juz ciężko było dopiąć i oddychać nie mogłam