Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o dziewczynie która...

Polecane posty

Gość gość

Wyobraźcie sobie że jesteście już dawno po szkole średniej. I na fb widzicie zdjęcia koleżanki z liceum. Z czarnym mężem i czarnymi dziećmi. Co czujecie? Czy Wasze emocje są negatywne czy pozytywne? I to samo w przypadku gdy zobaczylibyście dawnego kolegę z żoną Murzynką i czarnymi dziećmi. Prosze o dokładne wczucie sie w obie sytuacje i szczere odpowiedzi (bez poprawności politycznej)

Gość gość
czuje to samo co bym czuła gdybym widziała go z białą kobietą,ciesze sie,ze sobie życie z kimś ułożył :) nie ma znaczenia kolor skóry

Gość gość
Zdziwiłabym się, ale chyba nic więcej. Nie podobają mi się ciemnoskórzy, ale jeżeli ktoś wiedze udane życie z takowym, to nie ma problemu, więc to dla mnie byłaby taka ciekawostka, zresztą podobnie gdyby mężem był Chińczyk, Jamajczyk albo rudy Szwed :P

Gość gość
czuje ze mnie p****alo bo zaczalem sie interesowac zyciem innych tzn chyba nie mam nic ciekawszego do roboty i trzeba poszukac nowe kochanki

Gość gość
po pierwsze, co mnie to obchodzi, po drugie, fajnie, egzotycznie, zycze powodzenia.

Gość gość
Ja mieszkam za granica, mam koleżanki ktore tak maja wiec nie mam juz tej mentalności z polski.

Gość gość
To wielki pech w życiu trafić na beżowego. A dzieci mieszańce to już mają całkowicie prze/sr /ane. Nie powinno się skazywać dzieci na taki mezalians.