Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletka 72h po

Polecane posty

Gość gość

Niestety kochałam sie bez zabezpieczenia i wolałam wziasc tabletke po, przyjęłam ja w 8 dniu cyklu, cykle mam 30 dniowe , jakie wplyw ma ta tabletka na owulacje? czy to prawda ze owulacja przychodzi pozniej lub wogóle? czy jest mozliwosc ze przez to moze sie spozniac okres? powinnam dostać tydzien temu...

Idź i zrób badanie betaHCG, bo może tabletka nie zadziałała i jesteś w ciąży. Ale 72 godziny po robi takie spustoszenie w organizmie czasem, że cykle ci się poprzestawiają i chwilę to zajmie zanim wrócą do normy.

Gość gość
Bralas Escapelle? Spokojnje. To konska dawka hormonow. Moze sie opoznic i to spooooro. Nie panikuj w ciazy na 99,99 proc nie jestes!!!

Gość gość
Po co od razu sie wykosztowywać na betę, wystarczy test ciążowy, zwłaszcza że z tego co liczę to jesteś około 30 dni po tym stosunku to każdy test powinien po paru sekundach wyjść. Pigułka ma taka dawkę że prawdopodobnie zablokowała owulację albo chociaż zmieniła ci sluz. Plemniki żyją tylko w śluzie płodnym a w takim z dawką progesteronu to pewnie od razu padły. Lepiej się wystrzegać tych tabletek.