Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ankieta

Polecane posty

Gość gość
Wiesz jaki duet?

Gość gość
Ja tam lubię Giee kiedy sztucznie spina się na inteligentne poczucie humoru. Efekt przehumorystyczny.

Gość wadera69
mało tego ogon ciągniesz w postaci spamu i obrywają niewinni. Spam ta prymitywna przekleta i nielegalna metoda ma moc. Duet was spamuje. X No i?

Gość gość
Giaa jest żałosna, a braki w błyskotliwości ukrywa przez bezczelność. To już Wadera jest lepsza.

Giaa jest żałosna, a braki w błyskotliwości ukrywa przez bezczelność. To już Wadera jest lepsza. ggg ale ja nie mam gęsi :D

Gość gość
wadera69 dziś X No i? x no i taka inteligencja jak Ty nie zauważyła, że wystarczy jak sie przejdziesz po tematach i wszyscy cierpią przez sp(a)m który ciągniesz za soba ?

Gość gość
Giaa dziś gość dziś Maluczki czy nie, to jesteś w kręgu podejrzanych o bycie gęsią/rem x większość jest podejrzana nawet Ty, a jak dobrze pogłówkujecie to znajdziecie przynajmniej jedną spamerkE. Wiesz dlaczego nie mogą dojść która użytkowniczka spamuje ? Bo za daleko szukają tęgie głowy.

gość dziś Szukaj tych tęgich głów, bo ja jakoś nie widzę :D Jak już znajdziesz to zabaw się w inne prace u podstaw :D gud lak :D

W sumie to jak by się tak zastanowić, to nawet ciekawe pytanie padło w ankiecie.

Gość gość
Giaa dziś Giaa jest żałosna, a braki w błyskotliwości ukrywa przez bezczelność. To już Wadera jest lepsza. ggg ale ja nie mam gęsi smiech.gif Bystry dowcip Giaa :D

Gość gość
Giaa dziś gość dziś Szukaj tych tęgich głów, bo ja jakoś nie widzę Jak już znajdziesz to zabaw się w inne prace u podstaw gud lak x nic nie rozumiesz i z takim myśleniem jak Twoje, to państwo założy Ci pętle na szyje w postaci kredytów na 30 lat, a później miejsce w psychiatryku. Jesteś więźniem systemu i dziadem finansowym. Powodzenia. :D

gość dziś Brzmisz jak typowy frankowicz :D

Gość gość
A jak brzmi typowy frankowicz ?

Gość gość
Giaa sypie ciętymi ripostami jak z rękawa.

Gość gość
wadera69 dziś Moja inteligencja uwaza, ze nie lezy w mojej mocy eliminowanie spamu Cierpiacy niewinni zawsze moga pojsc na skarge do redakcji, ze Waderka ma ogon moze ogon dostanie bana A moze Waderka x perfidnie ciągniesz za sobą ogon, bo dobrze wiesz, że *************** będzie gęgać i niewinni obrywają. Modzia nie jest w stanie zablokować gęsiów (dwie, trzy naliczyłem znowu wczoraj. Niedługo to cały klucz przyleci) bo gościa nie ma, nie zaakceptował regulaminu. Gość został stworzony aby sukcesywnie zalać spermą niebieskich. Gośc, spamerzy pozycjonuja strone, nabijaja kase z reklam. Gośc to kura znoszaca zlote jaja. Z goscia ludzie nie mają hamulców i defekują publicznie co jest na ręke portalowi. Nawet silnik forume ma celowo błąd aby strona sie wieszała. Oni na górze wiedzą, źe mimo utrudnien i tak będą niektórzy pisać w spamie, hejcie i fekaliach. Moderki też udzielają sie i mają pompe. Ludzie odchodzą i dobrze, a to miejsce powinno być zabite.

Jak? Tak jak ten cep , który szuka winnych tam gdzie ich nie ma.

Gość gość
Giaa dziś gość dziś Brzmisz jak typowy frankowicz x czyżby ? zastanów sie czy nie mam racji i zachowaj to dla siebie. Bo ja takie niunie jak Ty prześwietlam w kilka sekund, ale nie będe Cie dobijał w najsłabsze punkty. Zanizaj poziom co do wybranka, łap frajera z kasą, dasz mu d**y i będziesz pławić sie w świetnych warunkach pod tytułem "wielka miłość" Sama zginiesz ptaszyno udająca twardzielke. Czesc. :D

Gość gość
wadera69 dziś No I sie rozpisales nie mam czasu na Twe analizowanie Wiec krotko skomentuje Masz problem z gesia? Kierunek redakcja Nie ma innej drogi Ja sobie zamierzam pisac gdzie mi sie podoba. Bo moge A Ty zrob sobie z tym jakos radz. Przeciez nie MUSISZ tutaj byc x debilu tłumacze ci, że adminki mają was w dupie i to ty masz problem z gęsią nie my. A że wleczesz ogon to obrywają niewinni.

Gość gość
"Oni na górze" - zabrzmiało poważnie i tajemniczo :classic_cool: A przychodzą do Ciebie w nocy? :P ;)Gęś nie jest winą nas, jest winą jedynie tylko i wyłącznie swoją własną i swojego żałosnego, zrytego łba :) Także jak mówi Wadi. Pretensje? Adres gdzie indziej :) Nic Ci się nie stanie, jak sobie pozgłaszasz do kasacji, my nie zamierzamy się tym przejmować, bo nie my jesteśmy odpowiedzialne :)

gość dziś Cześć, brzmi jak pożegnanie. A że stąd ponoć nikt nie odchodzi to pamiętaj: zawsze mile widziane jest przepychanie stron. Nie musisz robić tego na niebiesko, wystarczy tak jak teraz piszesz, z gościa :D

Gość gość
gość dziś debilu tłumacze ci, że adminki mają was w d***e i to ty masz problem z gęsią nie my. A że wleczesz ogon to obrywają niewinni.xOjej, a zabrzmiało, jakbyś jednak to TY miał problem :classic_cool:

Gość gość
" Debilu a ja ci tlumacze, gdzie niewinni moga szukac pomocy Bo ja mam ogon w duupie" x napewno nie tylko ogon masz w duupie, ale kogo to obchodzi. Spamują cie, ale kogo to obchodzi i tego sie trzymaj góro mięsa. :D

gość dziś Nie martw się. Zaopiekuję się nią. Tak na wszelki wypadek piszę, bo widzę, że masz ból duupy i się martwisz ;-)

Gość gość
Androgen dziś gość dziś Nie martw się. Zaopiekuję się nią. Tak na wszelki wypadek piszę, bo widzę, że masz ból duupy i się martwisz x mylisz pojęcia tępy idioto, szkoda słów na ciebie

gość dziś Wniosek jest jeden. Ty Gościu nie zaczynasz dnia od uśmiechu :D

Gość gość
Wniosek z twojej brudnej d**y. Jesteście małostkowi (giaa i androgen)