Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do studentek czy bylybyscie gotowe bzykac sie regularnie z facetem po 30

Polecane posty

Gość gość

tak bez zobowiazan, seksik ze dwa razy w tygodniu? prosze o wypowiedz singielki

Gość gość
Ale po co?

Gość gość
a po co ludzie uprawiaja seks? dziwne pytanie

Gość gość
To chyba Ty Jestes tym 35 latkiem ,ktory szukal studentek na seks bez sponsoringu :-) hehe

Gość gość
To je przeformułuję - z jakiej racji dziewczyna miałaby się bzykać bez zobowiązań z jakimś starszym kolesiem? Brakuje Ci seksu, to idź na prostytutki. Ciężko Ci będzie znaleźć młodą, atrakcyjną w domyśle kobietę, dla której seks sam w sobie będzie tak ważnym celem, że aż pójdzie na taki układ.

Gość gość
hmm no ale na pewno sa takie studentki, ktorym brakuje seksu, ale nie chca sie puszczac z chlopakami na roku czy z akademika albo nie lubia chodzic do klubow ale potrzeby seksualne maja...

Gość gość
zgodzilbym sie na taka srednio atrakcyjna z twarzy ;)

Gość gość
jak bez sponsoringu to za wysokie progi.sprobuj obnizyc chocby do wieku 25-30 lat i sredniej figury

Gość gość
dziekuje za rade :)

Gość gość
ja na studiach nie miałam potrzeb seksualnych , jakbym się.chciała spotykać z facetem to dla związku i budowania jakiejś wspólnej przyszłości. Może jakies panny by to robiły za seks, ale tak dawać d.... za nic to jakieś słabe

Gość gość
20:51 a w jakim wieku zaczelas miec potrzeby? ile masz lat? a moze jestes aseksualna?

Gość gość
straciłam dziewictwo przed 30, jestem bardzo seksualna teraz zajeżdzam swojego męża tak że nogi mu się uginają. Ale do tego momentu zaden facet nie potrafił mnie przekonać do siebie

Gość gość
studentki nie maja jeszcze potrzeb tego typu.niestety zycie jest wredne, im bardziej atrakcyjna dziewczyna tym bardziej aseksualna.zeby sie chciala bzykac bez zobowiazan musi byc po 30 a nawet 40.20 latka jedynie wtedy gdy jestes nieziemsko przystojny i oferujesz jej zwiazek lub jestes przystojnym celebryta za ktora wszystkie laski szaleja.ile bys sie autorze ocenil w skali od 1do 10?jaki masz zawod?moze wrzucisz linka z muzyka swojego zespolu lub swojej druzyny futbolowej.albo trajler z filmem gdzie grasz glowna role?

Gość gość
jak to studentki nie maja potrzeb? przeciez polowa z nich jest w zwiazkach i uprawia seks, pozostale 30% jest singielkami i tego nie robi a 20% uprawia przygodny seks jesli nie maja potrzeb, to dlaczego uprawiaja seks?

Gość gość
Durne jakieś te statystyki.Moje koleżanki nie dawały byle komu :-P

Gość gość
20:42 Jakas brzydka paszteciara pryszczata której nikt by nie chciał nawet pies z kulawa noga to na pewno sie zgodzi. Musisz miec nadzieje.

Gość gość
z takim staruchem? a myjesz zęby??????

Gość gość
Polecam perfumy z feromonami od Cobest ;) na www.sklep.cobest.pl Polskie perfumy od 22 zł/50 ml ! Z feromonami od 29 zł!

Gość gość
ale po co sie regularnie bzykać z dużo starszym facetem? czyli to ma być taka k****a na telefon? idiota poszukaj na dworcu lepiej tam będziesz miał więcej szczescia

Gość gość
11.23 bo seks daje przyjemnosc a mezczyzna po 30stce jest lepszym kochankiem niz student

Gość gość
Słabe szanse , nikle zeru