Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupujecie?

Polecane posty

Gość gość

Co kupujecie mężowi na walentynki bo nie mam pomysłu jakies propozycje?

Gość gość
nie obchodze takich kapitalistycznych komercyjnych świąt :)

Gość gość
Nic. Nie obchodzimy tego święta.

Gość gość
Nic i ja tez nic nie chce. Walentynki? A to przez cały rok nie można okazywać sobie miłości i dawać prezentów. Bo to 'wielkie święto milosci'. W między mnie to bardzo.

Gość gość
tak myslałam zero konkretnych odpowiedzi tylko: nie obchodzę.oczywiscie.to moze inaczej.jaki prezent kupujecie męzowi bez okazji tak żeby zrobic mu przyjemnosc?

Gość Mama jedynaka
To, co wiem ze by chciał dostać. Na święta dostał zegarek bo wiedziałam ze o nim marzy - kilka razy jak byliśmy w galerii oglądał, wiedziałam który mu sie najlepiej podobał. Rocznica była bez prezentów - byliśmy na Gwiezdnych Wojnach a pozniej na dobrej kolacji w restauracji, w domu wypilismy winko, po prostu miło spędziliśmy dzien. O Walentynkach jeszcze nie myślałam bo duzo sie ostatnio dzieje ale ogólnie lubie wszelkie okazje do celebrowania i nie chodzi o prezenty a o miło spędzony razem czas. Teraz tacy jestesmy zaganiani, ze cieżko jest "wyrwać" czas dla siebie a takie okazje mobilizują.

Gość gość
Moj mąż to kinomaniak i gracz. Kupuję filmy, akcesoria do ps4, figurki bohaterów z gier, książki dotyczące powstania danej gry itd. Wiem, że nie pomoglam ;)

Gość Mama jedynaka
Juz wiem! Kupie mu whisky - w zeszłym roku jak wracaliśmy z wakacji kupił sobie butelkę i strasznie mu posmakowała ale ze jest dość droga to szkoda mu tyle wydać :D myśle ze sie ucieszy.

Gość gość
A mozna kupic kopa w d/u/p/e ? Chetnie kupie! :D

Gość gość
ja nie wiem co kupie ale pewnie nic tylko dam mu lodzika bo on tak wybierze. Mój chłopak ukradł z sephory perfumy chanel dla mnie, jest kochany

Gość gość
dziś w sumie mój mąż kupił sobie nie dawno ps4 wiec gra jest dobrym pomysłem tylko kurcze nie wiem czy chce zeby spedzal kolejne godziny przy grze.jakie akcesoria ewentualnie mozna dokupic?

Gość gość
ja też nie wiem a chciałabym go czymś zaskoczyć

Gość gość
Mama jedynaka u mnie whisky odpada stoi w barku... tez lubie celebrowac takie chwile to nie wazne ze to komercyjne swieto czy jakies tam poprostu lubie wyrywac z zycia takie momenty i spedzac miło czas i przy okazji obdarowac sie czyms fajnym.Zegarek dobry pomysl tylko na taki który on by chcial nie stać mnie na razie musiałabym zbierać a na to juz nie ma czasu :)

Gość gość
Nic nie kupuję na walentynki i też nic nie dostaję. Czasem jakiegoś kwiatka on mi kupi. Nie mam czasu latać po sklepach wtedy, kiedy "należy" coś dać. Za to jak mam akurat trochę wolnego czasu, to zdarza mi się coś kupić bez okazji. Czasem mówię, że to zaległe urodziny albo przyszła gwiazdka ;) Najczęściej wybieram jakieś perfumy, kosmetyki, buty (wtedy on wybiera, bo musi mierzyć), gadżety ulubionego klubu piłkarskiego. Przymierzam się do kupienia mu teraz jakiejś fajnej golarki elektrycznej.

Gość gość
Jakieś wino bo oboje lubimy poznawać nowe smaki tego trunku. Ostatnio na tapecie Gruzja :)

Gość gość
Bez przesady, zegarek? My zazwyczaj robimy sobie jakieś miłe niespodzianki - drobiazgi. W zeszłym roku dostałam chyba cebulki hiacyntów, bo lubię hodować rośliny. A ja często robię jakiś fajniejszy obiad, w zeszłym roku chyba jakieś serduszkowe babeczki piekłam czy coś w tym rodzaju plus właśnie jakieś winko itp. Według mnie liczy się pamięć i zaangażowanie.

Gość gość
a wy macie dzieciaki ? Chyba jeszcze nie....

Gość gość
Na Walentynki daje sie drobiazg- kwiatek, czekoladki, lizak. To bardzo miłe święto, ale tylko dla tych, którzy mają dystans i nie postrzegają takich okazji tylko w kategoriach "nakręcenia biznesu".

Gość Kataszynka
Ja planuję zakup takiego fotoobrazu, na którym zamieszczę zdjęcie moje wraz z całą rodzinką. Widziałam je w http://www.sweethomedecor.pl/sweetdekoracje Świetnie to wygląda, nie mogę się już doczekać, aż będę miała go u siebie :)

Gość gość
ciezko kupic kwiatka, albo wino na jeden dzien symboliczny, bo caly rok sie kocha? czyli zabawek, czy czegos specjalnego w DZIEN DZIECKA 1 czerwca NIE ROBICIE, rozumiem?! w koncu dziekco sie ma caly czas od narodzenia, i caly czas sie je kocha! a dzine matki?? obchodzicie?? nie mozecie CODZIENNIE JEJ zapewniac o milosci tylko zadowolic ja jednym kwiatkiem albo bombonierka raz w roku?! to te same napuchniete swoim ego maniaczki, ktore 1 listopada glupiego znicza tez nie zapala, bo przeciez caly rok sie o tym pamieta :O hipokrytki :O

Gość gość
Odpowiedź wyżej, brawo! Tutaj nie obchodzą bo biorą ślub bo tak trzeba a potem ciągle narzekają że mąż ich nie szanuje, że nie zajmuje się dzieckiem, nie liczy się z ich zdaniem ale małżeństwo jest takie wspaniałe bo m obrączkę i dostanie spadek jak szybciej kopnie w kalendarz, HIPOKRYTKI! xxxxx Ja zmoim ide do kina w piątek a niedzielę spedzimy razem dzień i kupie mu perfumy, ładna pogoda to spacer i jakas kolacja a w nocy będzie miło :)))

Gość gość
Ja w Walentynki mężowi nic nie kupuję ani on mi. Idziemy za to do jakiejś dobrej restauracji na kolację. Nie dajemy sobie też prezentów na inne okazje. Zdarza się jednak, że jedno drugiemu kupi spontanicznie jakiś prezent, bo akurat wpadnie w oko. To o wiele fajniejsze dostać super prezent bez okazji niż jakiegoś badyla czy inny badziew, bo akurat tego dnia wypada a jakoś pomysłu brakło. Do pań wyżej. W mojej rodzinie dorosłym z reguły nie wręcza się prezentów, tylko składa życzenia. Dzieci natomiast dostają prezenty niespodzianki na Dzień Dziecka, Gwiazdkę i urodziny. A bez okazji to, o co proszą.

hmm ciężko coś doradzić obcej osobie. Każdy w związku ma trochę inaczej. Na przykład my stawiamy na praktyczne prezenty, i w tym roku będzie to najprawdopodobniej dobra kawa, taka z wyższej półki, ogromny wybór macie w sklepie http://www.konesso.pl/pol_m_Kawa-i-akcesoria_Kawa-ziarnista-148.html , oboje będziemy bardzo zadowoleni z takiego prezentu i o to właśnie chodzi :)

Gość gość
może zabierz go gdzieś , Ja swojego zabiera do Barcelony na stadion jego klubu ulubionego piłkarskiego. Zobacz jak tanie loty są w tych dniach https://www.fru.pl/ , za jego uśmiech to warto :)

Gość gość
w tym roku postawilismy po prostu na jakies wspolne wyjscie, moze na kolacje, moze do kina, jeszcze zobaczymy. wczesniej planujemy odiwedzic factory we wroclawiu bo chcemy zobaczyc final ich akcji kochampoprostu ;)

Gość gość
Ja swojemu facetowi kupiłam zegarek z tej strony http://zegarki-magar.pl/ ...wydaje mi się że zegarek to taki odpowiednik butów dla kobiet :) mój uwielbia zegarki :)

Hejka. Na komputerze posiadam kilka fajnych zdjęć z moją dziewczyną i z racji zbliżających się walentynek mam zamiar wybrać i wywołać najlepsze. Moja mama poleciła abym zrobił odbitki przez internet na stronie http://www.fotolab.pl/ ponieważ mają najlepszą jakość odbitek i bardzo niską cenę.