Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Osoba we snie, ktora nastepnego dnia zwiastuje szczescie badz nieszczescie

Polecane posty

Gość gość

Mam tak, ze jak przysni mi sie jakas okreslona osoba to wiem, ze nastepnego dnia spotka mnie szczescie-uda mi sie to na czym mi zalezy. Jak przysni mi sie inna osoba (tez konkretna) to wiem , ze nici z tego. Czemu tak mam?Macie tak?

Gość gość
no ja tak nie mam,ciekawe a ta osoba ktora zwiastuje szczescie to ktos bliki a ta co neiszczescie wrog?

Gość gość
Ta co szczescieto byl kiedys ktos bliski, ale zranil mnie potwornie i teraz gdybym ta osobe spotkala to naplulabym jej w twarz. Kiedys ta osoba przysnila mi sie w towarzystwie mojej zmarlej juz wtedy Babci. Byl to dziwny sen, babcia, ktora plakala i mowila, ze nie chce aby ta osoba odchodzila (chodzila ta osoba po moim domu w moim szlafroku, a ja jej upieklam ciastka), a ja mowilam ze ta osobanie moze tu zostac i musi odejsc. Skaplikowane, bo czulam ze babcia mowi moje slowa, a ja slowa babci. Ta co nieszczescie to juz niezyjaca osoba (od niedawna) i pod koniec zycia nasze stosunki byly chlodne.

Gość gość
każdy ma inną symbolikę snu

Gość gość
Nie chodzi o symbolikę snu Ale czemu jak przyśni mi się ta konkretna osoba to wiem co mnie w danym dniu czeka.