Studzia 1 Napisano Styczeń 30, 2016 1. Wiek 13 lat - facet miał 28 lat czyli 15 lat różnicy :( byłam wtedy jeszcze w wieku "nietykalnym" więc była to miłość platoniczna. Uwielbiał mnie, a ja jego kochałam przez 2 lata. 2. Wiek 16 lat. Romantyk w moim wieku. Wrażliwy, emocjonalny, uczuciowy. Idol lasek ze szkoły. Związek trwal 2 tygodnie opierał się głównie na spacerach po szkole i całusach w usta. 3. Wiek 17 lat. Romantyczny manekin. Bezwolna osoba. Lepiłam go jak plastelinę. Związek trwał 2 miesiące, z czego tylko 10 dni na żywo, reszta internet/telefon :D 4. Wiek 17 lat. Badboy z nutą romantyzmu. Miał ładną furkę. Bardzo znany na dzielnicy. Dziewczyny nienawidziły mnie za niego. 5. Wiek 18 lat. Niepozorny skur'wiel. Wakacyjna przygoda. Plus, że fundował mi wiele rzeczy. Chciał się ze mną przespać, ale gdy nie wyszło-ulotnił się. 6. Wiek 19 lat. Zamożny studencina. Z charakteru skur'wiel. Seks bez zobowiązań, jednak ja się w nim podkochiwalam :( 7. Wiek 22 lata. Bardzo przystojny chłopak. Ale nie mężczyzna. Raczej romantyczny. Prędzej się skończylo niż zaczęło. No i to wszystkie większe porażki, teraz jestem w związku, wiecie z kim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach