Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miesiączka?

Polecane posty

Gość gość

Cześć :) wg testów owulacyjnycj, dni płodne mialam 18-22 dnia cyklu. W dniu 37 dostałam krwawienia. Myslalam ze to miesiączka (w sumie zastanawiam się co to). Krwawienie trwało półtorej dnia. Pierwsze pół dnia bylo takie typowo miesiączkowe, następnego dnia było już slabe. Kolor blady czerwony. Zwykle moje cykle trwają 32-36 dni,a miesiączki 5-6 dni. Staramy się o dziecko, nie stosujemy antykoncepcji ani żadnych leków

Gość gość
Dodam ze od trzech dni bardzo mnie bola piersi. Tak ze nawet trudno mi spytać, przekręcać się na boki. Jakbym miala mrowienie, zwłaszcza lewa pierś.. Każdy dotyk nawet przy ubieraniu boli. Boje się ze może to jakaś choroba. Oczywiście pójdę do lekarza jeśli ból będzie tak trwał jeszcze kilka dni. Czy któraś z Was miala taki ogromny ból piersi przy miesiące?

Gość gość
Zrób test ciążowy. Mnie tak piersi zaczęły boleć przy ciąży że nie bardzo mogę na nich leżeć. Nie mówię że to od razu ciąża ale taka krótka miesiączka i to niespodziewanie jest trochę podejrzana. Chociaż ja miałam też taką sytuację parę lat temu i na pewno wtedy w ciąży nie byłam. Miesiączka mi sie skróciła z 5 dni do dwóch. Było to spowodowane prawdopodobnie dużym wysiłkiem, bo wtedy i pracowałam fizycznie i na rowerze sporo jeździłam

Gość gość
Wczoraj wieczorem pisałam do Was, pytalam o implantacje. Kurczę, powiem Wam że po dniu przerwy od krwawienia znowu krew mi leci :( czyli to miesiączka pewnie ale czemu ten dzień przerwy?