Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ateszka

co oznacza to zachowanie ???

Polecane posty

Gość ateszka

Poznalam na silowni pewnego faceta.wszystko zaczelo sie tak,od ponad miesiaca on sie ciagle na mnie patrzyl,ja troche zerkalam na niego,az w koncu zagadal do mnie pod jakims glupim pretekstem.Gadalismy ze soba 2 razy tak z 20 minut,pod koniec drugiej rozmowy dal mi swoj numer(wiec chyba nadal byl/jest zainteresowany?) z tym ze dal mi numer pod pretekstem,ze jesli bede potrzebowala porady osobistego trenera, to mam wtedy do niego zadzwonic i on mnie do niego zabierze. ale nie bylo tematu dokladnie kiedy co i jak. Od tamtej pory widzialam go z 5 razy.juz do mnie nie podchodzi i nie zagaduje.mowi tylko czesc, a ostatnio jak gadalam z innym typem to wydawal sie jakis zdenerwowany.co mam o tym myslec i co ewentualnie zrobic ? bardzo mi sie podoba,jestem po ciezkim bolesnym rozstaniu i chcialabym go poznac!!! pomozcie :)

Gość jasnowidzXXL
Oznacza nic innego, tylko że facet przemyślał sprawę, doszedł do wniosku, że nie warta gra zachodu i żałuje, że podał numer telefonu. A kobieta powinna mieć trochę ambicji i się nie narzucać

Gość gość
prawdopodobnie ściąga klientów do trenera tak zwany łapacz

Gość gość
to ze sciaga klientow to pierwsze co mi przyszlo do glowy :) als czy zeby sciagac klientow trzeba sie przez miesiac patrzec :/

Gość ateszka
nigdy sie nie narzucam,dlatego wlasnie pytam bo narzucac sie nie mam zamiaru.